با كيك چاي سبز لاغر شوید!
۲۰۱۲۰۶
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
۴۲۰۳۶
شاید عجیب به نظر برسد ولی با چای سبز فقط چای درست نمی کنند. کیک آن هم خوشمزه می شود. امتحان کنید.
مجله آشپزی مثبت - مستانه محقق: شاید عجیب به نظر برسد ولی با چای سبز فقط چای درست نمی کنند. کیک آن هم خوشمزه می شود. امتحان کنید.

كيك چاي سبز

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر

  • 110 گرم آرد گندم (الك شود)
  • 2 /1 ق چ  بيكينگ‌پودر
  • 110 گرم پودرقند
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • 75 گرم  كره (در دماي اتاق نرم شود)

مواد لازم براي شربت چاي سبز

  • 2 ق چ برگ چاي سبز
  • 4 /1 پيمانه آب جوش
  • 150 گرم  پودرقند

طرز تهیه:

1.  فر را روي 180 درجه سانتي‌گراد از پيش گرم كنيد. قالب كيك دايره‌اي شكلي به قطر 20 سانتي‌متر آماده كنيد و كف و ديواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مايع، با كاغذ روغني مخصوص شيريني‌پزي پوشش دهيد.

2. آرد، كره آب شده و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كنيد. پودرقند و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگري بريزيد و 2 تا 3 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا  پف كرده و حالت خامه مانند پيدا كنند.

3. مخلوط آرد، كره و بيكينگ‌پودر را به تركيب پودرقند و تخم‌مرغ اضافه كنيد و آن قدر  هم بزنيد تا مايه‌اي يكنواخت حاصل شود.  مايه كيك را داخل قالب بريزيد و 30 تا 35 دقيقه در طبقه زيرين فر قرار دهيد تا كيك آماده شده ، رنگ آن طلايي شود.

4. در مدت زماني كه كيك پخته مي‌شود، شربت چاي سبز را آماده كنيد.  چاي سبز را در آب جوش بريزيد و هم بزنيد. سپس در ليوان را بگذاريد و حدود 2 تا 3‌دقيقه  صبر كنيد تا دم بكشد. پس از آن، چاي را از صافي عبور دهيد.

5. چاي صاف شده را به همراه پودرقند داخل كاسه بريزيد  و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد ، 5 دقيقه حرارت دهيد تا شربت رقيقي حاصل شود. كيك  را  از فر خارج كرده و صبر كنيد تا  از حرارت بيفتد. شربت را به صورت گرم و به آرامي روي كيك بريزيد. حالا مي‌توانيد پس از برگرداندن كيك داخل ظرف موردنظر، آن‌ را سرو كنيد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج