كيك تولد با تزیين توت‌ فرنگي و بادام
۲۰۱۲۱۳
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
۶۰۱۵۰
اگر براي تولد يكي از عزيزانتان مي‌خواهيد يك كار ويژه انجام دهيد، كيك تولد را خودتان بپزيد. كيك تولد خامه‌اي با تزیينات توت‌فرنگي و بادام، هم جذاب است و هم براي آنهايي كه ميوه دوست دارند، هيجان‌انگيز. پس دست به کار شوید و یک کیک خوشمزه درست کنید.
مجله آشپزی مثبت - مهشید امیری: اگر براي تولد يكي از عزيزانتان مي‌خواهيد يك كار ويژه انجام دهيد، كيك تولد را خودتان بپزيد. كيك تولد خامه‌اي با تزیينات توت‌فرنگي و بادام، هم جذاب است و هم براي آنهايي كه ميوه دوست دارند، هيجان‌انگيز.پس دست به کار شوید و یک کیک خوشمزه درست کنید. این کیک به خاطر داشتن توت فرنگی طعم دلچسبی دارد.

كيك با تزیين توت‌فرنگي  و بادام

مواد لازم براي كيك اسفنجي

  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 150 گرم شكر
  •  8 /1 ق‌چ وانيل
  • 1 ق‌چ بيكينگ پودر
  • 150 گرم آرد سفيد + 1 ق‌س
  • 2 ق‌س آب ولرم

مواد لازم براي رويه كيك

  • 500 گرم خامه شيرين‌شده
  • 500 گرم توت فرنگي
  • 100 گرم بادام پرک بوداده

طرز تهیه:

1.  تخم‌مرغ‌ها را شكسته، زرده و سفيده آن را از هم جدا كنيد و هركدام را جداگانه در كاسه‌اي بزرگ بريزيد.

2. مقدار شكر را نصف كنيد. نيمي از شكر را به زرده‌ها اضافه كنيد. وانيل را هم افزوده و با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا مخلوط سفيدرنگ شود.

3. باقيمانده شكر را به سفيده‌ها افزوده و باز با همزن بزنيد. سفيده‌ها بايد آنقدر هم زده شوند تا پوك و سفيدرنگ شوند. آب ولرم را هم در اينجا اضافه كنيد.

4. حالا كه زرده و سفيده آماده است، آنها را با هم مخلوط كنيد. اين كار را با ليسك و به آرامي انجام دهيد.

5. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به زرده و سفيده افزوده و به آرامي با ليسك مخلوط كنيد. قالب كيك را آماده كرده و مايه كيك را داخل آن بريزيد. (قطر قالب استفاده‌شده در اينجا 23 سانتي‌متر است.)

6. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و بعد قالب كيك را در طبقه وسط به مدت 30 دقيقه حرارت دهيد تا كيك بپزد.

7. بعد از پخت كيك قالب را از فر بيرون آورده و كمي صبر كنيد تا از حرارت بيفتد.

8. بعد از خنك شدن كيك را از قالب بيرون آورده، روي سطح صافي گذاشته و با كمك چاقوي دندانه‌دار تيغه‌بلندي، كيك را از قطر به سه قسمت تقسيم كنيد.

9. روي لايه آخر مقداري خامه شيرين‌شده ريخته و با ليسك صاف كنيد، لايه دوم كيك را گذاشته و همين عمل را انجام دهيد.

10. روي لايه آخر كيك و كنار‌ها را با خامه شيرين‌شده بپوشانيد. توت‌فرنگي‌ها را شسته و برش بزنيد.

11. با قاشق خامه روي كيك را حالت داده و روي سطح خامه را با برش‌هاي توت‌فرنگي به شكل دلخواه بپوشانيد. دور كيك را با بادام پرک  تزیين كرده و سرو كنيد.

يه جور ديگه

- شما مي‌توانيد روي خامه لابه‌لاي كيك هم برش‌هاي توت فرنگي بچينيد.

فوت و فن

- اين كيك در ظرف دربسته در يخچال به مدت يك هفته قابل نگه‌داري است. اگر مي‌خواهيد توت فرنگي‌ها خوش‌رنگ و تازه بمانند، روي آنها را با قلم‌مو، بريلوي شفاف بماليد.

از كجا بخريم؟

بريلوي شفاف را از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج