روزنامه هفت صبح: مشترکان اینترنتی همراه اول که از روز پنج شنبه با تعرفه و بسته های جدید روبرو شده اند، هنوز کمی سردرگم به نظر می رسند. اگر احساس می کنید این تغییر شما را هم سردرگم کرده، این نوشته را بخوانید.
1- مشترکانی که بسته های قبلی آنها همچنان فعال است با ورود به مناطق زیر پوشش 3G همچنان می توانند از سرعت های بالاتر استفاده کنند. پس از پایان اعتبار این بسته ها اگر محدوده ترددتان زیر پوشش نسل سوم است باید بسته های آلفا پلاس را انتخاب کنید چون سیستم شما را به طور اتوماتیک مشترک بسته آلفا می کند و تنها به سرعت 196 کیلوبیت بر ثانیه دسترسی خواهید داشت.
2- اگر به طور کامل از تمدید بسته اینترنتی خود منصرف شده اید لازم است این موضوع را به اطلاع سیستم برسانید تا تمدید بسته لغو شود. برای این کار *100# را شماره گیری کنید و در مرحله بعدی گزینه هشت را بزنید.
3- اگر جزو مشترکانی هستید که در حال حاضر بسته اینترنتی دارند و از اشتراک نسل سوم خود راضی اند، لازم است به سیستم اتوماتیک همراه اول اطلاع دهید که پس از پایان اعتبار بسته فعلی، شما را در بسته های آلفا پلاس مشترک کند. دنبال کردن دستورات سیستم *100# این مشکل را حل می کند.
4- در هنگام فعال سازی بسته های اینترنتی همره اول به مشترکان گفته می شود در صورتی که محدوده مورد نظرشان زیر چتر پوشش نسل سوم است، اقدام به خریداری بسته اینترنتی کنند چون در غیر این صورت همراه اول هیچ مسئولیتی گردن نمی گیرد. به عبارت ساده تر خسارتی در کار نیست.
5- رزرو بسته موضوع جدیدی است و امکان دارد بعضی ها را به اشتباه بیندازند. اگر الان بسته ای رزرو نکنید، سرتان کلاه نمی رود. کسی هم جای شما را نمی گیرد. با اینحال اگر مثل من به تمام حجم دو و نیم گیگابایتی فعلی نیاز پیدا نمی کنید، می توانید بسته 300 مگابایتی را انتخاب کنید که 300 مگابایتی را انتخاب کنید که 300 مگابایت حجم شبانه رایگان هم دارد. بسته قبلی 10 هزار تومان قیمت داشت و بسته 300 مگابایتی جدید هفت هزار تومان در ماه فروخته می شود. من که از این فعل و انفعال راضی ام.
6- خرید بسته های اینترنتی همراه اول، راه های مختلفی دارد. مثلا می توانید عدد 32 لاتین را به سامانه 111 پیامک کنید یا یک پیامک خالی به 8080 بزنید. مراجعه به حساب کاربری تان در «همراه من» هم مفید است اما شماره گیری *100# از همه شان ساده تر و خودمانی تر است. اگرچه ممکن است در بعضی مواقع بدون اشکال هم نباشد.
7- هر لحظه ای که بخواهید می توانید با شماره گیری *100#، از سیستم بخواهید گزارش حساب تان را برایتان ارسال کند. مثلا من با انجام این کار متوجه شدم طی یک هفته فقط 30 مگابایت مصرف کرده ام و به این ترتیب کارم با همان 300 مگابایت در ماه راه می افتد.
خااککککک تو سر ما برا این اپراتور مسخرمون
برکت از این کشور رفته ...
اگه نشه وایعا مزخرفه همرا اول .. این تمدید بسته سرخود چه کوفتیه هرکی بخواد خودش میتونه چلاق که نیست..دلتون خوشه امکانات گذاشتین..کلاه بردارها
کمتر این مردم رو اذیت کنید و شما اپراتور ها به یک قرون ها هم فکر میکنید مثلا حذف پیامک پایان حجم اینترنت که طرف از همه جا یهو شارژ موبایلتو تو دو دقیقه میخوره بزرگترین در امد بعد نفت مخابراته بله
اقلا هرکی ستاره ٨٠٠ مربع رو بزنه سرویس پیامک هایی که بدون ارسال پیامک شارژ طرف رو میخوره غیر فعال گنید
اینکه بسته بدین بعد معلوم بشه از ۶ صبح تا ۱۲ ظهر هستش درسته من ۶ صبح تا ۱۲ ظهر بسته میخوام چیکار .یمدتیم بدون اینکه ۱دقیقه با تلفن صحبت گنم هر ماه بیست و چند هزار تومن قبض میدادین شما دزدا دل رهبرو خون کردین
ولی الان وقتی میخام شبانه رو استفاده کنم از معمولیه کم میشه چکار کنم؟