كاربونارا یا همان مرغ سوخاری شکم پُر
۲۰۳۷۵۵
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۳
۳۷۹۲۷ 
ابتدا سینه كامل یك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسیم می‌كنیم، بدون استخوان كرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌كنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم كرده و با بیفتك كوب، خوب می‌كوبیم.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:

كاربونارا

 مواد لازم برای 2نفر:

  •    سینه یك مرغ: كامل
  •    پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •    پیاز ریز شده: یك عدد كوچك
  •    جعفری و پیازچه: ریز شده 50 گرم
  •    روغن زیتون: كمی برای داخل تابه
  •    زعفران آب كرده و آبلیمو: به میزان لازم
  •    تخم‌مرغ: 2 عدد
  •    آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
  •    آرد سوخاری: به میزان لازم

روش تهیه: 

1. ابتدا سینه كامل یك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسیم می‌كنیم، بدون استخوان كرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌كنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم كرده و با بیفتك كوب، خوب می‌كوبیم.

2. تكه‌ های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمك و فلفل مزه‌دار كرده و می‌گذاریم تا یك ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌كنیم. ابتدا پیاز و جعفری پیازچه را ریز خرد كرده و با ادویه‌ها مخلوط می‌كنیم. به مواد نمك و فلفل می‌زنیم و از مواد میان مرغ‌ها گذاشته و آنها را روی هم دو لا می‌كنیم و دو لبه را با یك چوب خلال بلند می‌بندیم و بهم ثابت می‌كنیم.

3. تخم مرغ‌ها را خوب بهم می‌زنیم تا كف كنند سپس مقداری زعفران و نمك و ادویه آرد را به آن اضافه می‌كنیم و بهم می‌زنیم تا مایه یكدست شود. مرغ شكم پر آماده را داخل مایه و سپس آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ شناور و سرخ می‌كنیم سپس خلال را از داخل مرغ بیرون كشیده و به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی سرخ شده و سبزیجات سرو می‌كنیم.

4. می توانید با گوجه یا هر چیز دیگری تزیین اش کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج