شیرینی خانمي بورت
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۰۶۵۲
۱۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۳
۱۰۶۹۷
اگه اين كاره‌اي درستش كن
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد لازم
  •  تخم‌مرغ: 2 عدد كوچك
  •  مارگارين: 50 گرم
  •  ماست خامه‌اي: 100 گرم
  •  بیكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  •  شیر: حدود 40ميلي‌ليتر
  •  آرد: به ميزان لازم (تا جايي كه خمير نرمی تهیه شود)
مواد لازم شربت:
  •  شكر: یک كيلوگرم
  •  آب: نیم ليتر
  •  جوهر ليمو: يك‌سوم قاشق چاي‌خوري
  •  زاج (براي براق شدن شربت) يك‌سوم قاشق چاي‌خوري
 مواد لازم مياني:
  •  گردوي كاملا خرد شده: 250 گرم
  •  شكر: يك‌چهارم پيمانه
  •  دارچين: يك قاشق چاي‌خوري
  •  گردوی درسته: به میزان لازم

روش تهيه شيريني

1 - مارگارين را روي حرارت ذوب كرده، تخم‌مرغ را داخل ظرفي شكسته و با همزن دستي بزنيد.

2 - ماست خامه‌اي و بیكينگ‌پودر را به همراه شير ولرم به مارگارين اضافه كرده و همه مواد را مخلوط كرده  سپس آرد را ريخته و خمير كنيد.

3 - خمير را خوب ورز داده، به صورت لوله درآورده و به 6 قسمت تقسيم كنيد.

4 - هر قسمت را گلوله كرده، در سيني گذاشته و روي آن را با حوله بپوشانيد. هرچقدر خمير بيشتر استراحت كند، باز كردن آن راحت‌تر است.

5 -  هر قسمت را با وردنه باز كنيد، سپس از وردنه مخصوص باقلوا استفاده كرده و تا حد امكان باز كنيد.

6 -  خمير را با كره آب شده برس بزنيد و به 3 قسمت تقسيم كنيد.

7 - روي هر قسمت را با مواد مياني پوشش داده و از مقطع به طرف مركز به كمك وردنه باريك لوله كنيد ولي به انتها نرسانيد؛ با 2 انگشت از 2 طرف به صورت چين خورده درآورده سپس وردنه را خارج كنيد. 2 طرف را به هم رسانده و به صورت حلقه درآوريد.

8 - شيريني‌ها را روي سيني فر چيده و با كره آب شده روي آن‌ها برس زده و در فر كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده، قرار دهيد تا كاملا برشته و طلايي شود.

9 -  شيريني‌ها را از فر خارج كرده و داخل شربت بيندازيد، وسط شيريني‌ها را گردوي درسته قرار دهید، روي آن شربت ريخته و در ظرف بچينيد.

روش تهيه شربت

 شكر را همراه آب روي حرارت قرار دهيد تا شكر كاملا حل شده و بجوشد. جوهر ليمو و زاج را اضافه كنيد. حالا شربت شما آماده است.

روش تهيه مواد میانی

گردوی خرد شده، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.

فوت قنادي

به جای جوهر لیمو  از چند قطره آب لیمو می توانید استفاده کنید تا از شکرک زدن شربت جلوگیری شود.

نکته سلامت

مصرف شکر در مواد غذایی برای کاهش قند خون و فشار خون توصیه می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
روشا فارمسی_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
کلینیک النا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
اورانوس_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو