آبگوشت زیره؛ غذای سنتی کرمان
۲۲۳۵۹۸
۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
۵۴۲۴۲
کرمانی‌ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می‌کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت‌ها فرق می‌کند.
مجله آشپزی مثبت - سمیرا ناجی: کرمانی‌ها با زیره مخصوصی که دارند غذاهای خوشمزه و مقوی درست می‌کنند. یکی از این غذاها آبگوشت زیره است که با همه آبگوشت‌ها فرق می‌کند. هیچ خبری از نخود و لوبیاو سیب‌زمینی در آن نیست. فقط گوشت است و زیره و کمی سیر. اگر دلتان می‌خواهد یک آبگوشت ناب، قدیمی و سنتی بخورید حتماً مدل زیره ای آن را امتحان کنید.

آبگوشت زیره کرمان

مواد لازم برای 4تا6 نفر

  • 400 گرم  گوشت آبگوشتی
  • 1 عدد  پیاز
  • 3 حبه  سیر
  • 1 ق س پودر زیره سیاه
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • نمک و فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم

طرز تهیه:

1. پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می‌خورد.

2. سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجه‌فرنگی، فلفل،زردچوبه و 4 لیوان آب به مدت3 ساعت با شعله کم بپزد.

3. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانی‌ها گوشت این غذارا با نان میل می‌کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می‌کنند.

نکته

- برای خوش‌طعم کردن آب‌گوشت می‌توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزی‌های معطر استفاده کنید تا این سبزی‌هاغذای تان را تلخ نکند.

- کرمانی‌های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی‌کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می‌دهند. کرمانی‌های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی‌کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می‌دهند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:19 - 1394/04/31
در بندرعباس هم تقریبا به همین شکله فقط سیر استفاده نمیکنند و گوشت همراه پیاز پخته میشه بعد فلفل سیاه زردچوبه و زیره استفاده میشه با آب جوش و آخر سر نمک فوق العاده هم خوشمزه هتش البته کم آبه
پاسخ ها
نوشا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۳۱
بر عکس کرمانیا پر آب ... من که طعمش دوست نداشتم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج