مرغ و آلو؛ غذای محلی لاهیجان
۲۲۳۶۰۳
۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
۳۶۲۴۸ 
شمالی‌ها در پخت انواع مرغ با چاشنی‌های مختلف تخصص دارند. از مرغ‌های ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغ‌هایی که با آلو و رب‌های نارنج و انار طبخ می‌شوند.
مجله آشپزی مثبت - نگار جوانبخت: شمالی‌ها در پخت انواع مرغ با چاشنی‌های مختلف تخصص دارند. از مرغ‌های ترش با سبزیجات محلی گرفته تا مرغ‌هایی که با آلو و رب‌های نارنج و انار طبخ می‌شوند. این خورش با چند نوع رب‌ترش و شیرین پخته می‌شد تا مزه ملس و لذیذی پیدا کند.خورش مرغ و آلو خورشی مجلسی و مختص مردم لاهیجان است.

مرغ و آلو

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • 500 گرم سینه مرغ
  • 1 عدد  پیاز
  • 3 حبه  سیر
  • 2  /1 پیمانه  آلو
  • 1 ق س  رب نارنج
  • 2 /1 ق س  رب انار
  • 2  /1 پیمانه  برگه زردآلو
  • نمک، فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خردکنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید.

2.  آلو را خیس کنید، آب آن را خالی کنید و سپس آن را درون قابلمه   بریزید.

3. رب انار، رب نارنج و برگه زردآلو خیس شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.

4. نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید موادتان کاملاً باهم مخلوط شوندو یک مایه یکدست داشته باشید.

5.  حالا مرغ را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش دیگر اضافه کنیدو بگذارید خورش روی حرارت کم یک ساعت برای خودش بپزد و جا بیفتد.

نکته:

بهتر است از آلوی سیاه برای این غذا استفاده کنید. هم زیادترش نیست و هم اینکه رنگ خوبی به خورش شما  می‌دهد.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج