چخرتمه لوبیا چیتی؛ غذای سنتی گیلانی ها
۲۲۴۷۱۷
۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
۲۸۰۹۴ 
چخرتمه یك نوع كوكوی سنتی و مربوط به گیلان است كه با مرغ پخته و پیاز سرخ شده تهیه می‌شود. من در اینجا با كمی تغییر، دستور تهیه چخرتمه لوبیا چیتی را برای شما شرح داده‌ام كه به نظرم بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار خواهد بود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل: چخرتمه یك نوع كوكوی سنتی و مربوط به گیلان است كه با مرغ پخته و پیاز سرخ شده تهیه می‌شود. من در اینجا با كمی تغییر، دستور تهیه چخرتمه لوبیا چیتی را برای شما شرح داده‌ام كه به نظرم بسیار خوش‌طعم و پرطرفدار خواهد بود؛ می‌توان گفت چخرتمه لوبیا چیتی طعمی مابین چخرتمه سنتی و شامی پوك دارد.

چخرتمه لوبیا چیتی

مواد لازم:

  •    لوبیا چیتی پخته شده 250 گرم
  •    سینه مرغ پخته شده 250 گرم
  •    زعفران آب كرده 1 قاشق غذاخوری
  •   پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
  •   پیازچه 1 دسته كوچك (ریز شده)
  •   نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
  •   كاری، آویشن و پودر سیر از هر كدام   یك قاشق چای‌خوری
  •   تخم‌مرغ 3 عدد
  •   آرد سوخاری 30 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا لوبیا چیتی پخته شده را می‌كوبیم تا كاملا له شود سپس سینه مرغ را ریش ریش می‌کنیم. حال تمامی مواد را داخل كاسه‌ای گود با هم مخلوط كرده، كمی ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و یكدستی حاصل شود.

2. در این مرحله گلوله‌هایی به اندازه یک نارنگی کوچک از مایع برداشته به شکل شامی کف دست گرد می کنیم و در صورت تمایل میان آن با انگشت حفره ایجاد می کنیم و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌كنیم.

3. در اصل چخرتمه را شبیه كوكو درست می‌كنند. اما من برای اینكه ظاهر مدرن و جالب‌تری داشته باشد آن را به این شكل طبخ كردم. برای تزیین آن می‌توانیم از گوجه فرنگی خشك و كاپریس استفاده كنیم.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج