دسر خوش طعمِ کرم چاكلت
۲۲۸۶۰۲
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵
۲۵۲۸۹ 
شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری:

کرم چاكلت

مواد لازم:

  •    شیر 2 پیمانه
  •     شكر 60 گرم
  •     پودر شكلات 2 قاشق سوپخوری
  •     خامه 150 گرم
  •     پودر ژلاتین 5 قاشق چایخوری
  •     بیسكویت ویفر قهوه نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری
  •     گردو نیمكوب شده 5 قاشق سوپخوری
  •     شكلات دراژه خرد شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

1. شیر، شكر و پودر شكلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس كنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط كنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود.

2. حال آن را به مخلوط شیر اضافه كنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا كاملا مخلوط خنك و كمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شكلات دراژه را اضافه كنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین كنید.  شما می‌توانید از اسپری طلایی خوراكی برای تزیین این کرم استفاده كنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج