۲۲۸۶۳
۵۰۸۲
۵۰۸۲
پ

جادوى ماریوباتالی

كانلونى اسفناج و پنیر

اگر اطرافیان شما به خوردن اسفناج علاقه‌ای نشان نمی‌دهند، با این خوراك آن‌ها را عاشق اسفناج می‌كنید. شك نكنید كه از غذای شما چیزی باقی نخواهد ماند!

كانلونى اسفناج و پنیر

كانلونى اسفناج و پنیر

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  • سینه مرغ پخته: 400 گرم
  • كانلونی یا ورق لازانیا: 8عدد
  • تخم‌مرغ: یك عدد،‌ زده شده
  • اسفناج ساطوری: 600 گرم
  • پنیر موتزارلا :200 گرم، رنده شده
  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: 250 گرم پوره
  • پودر آویشن: یك قاشق چایخوری
  • آب مرغ یا آب‌جوش: یك‌سوم پیمانه
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

۱-كانلونی یا ورق لازانیا را در محلول آب نمك جوش آمده ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود، سپس آبكش كنید.

۲-روغن را در یك تابه داغ كرده و اسفناج را ۴،۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و آب آن تبخیر شود. كمی نمك هم به آن بپاشید، سپس كنار بگذارید تا سرد شود.

۳- رب گوجه‌فرنگی را در آب مرغ حل كرده و با سیر، ‌گوجه پودر شده و در یك قابلمه ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید تا آب آن تبخیر شود، كمی نمك و فلفل به آن اندازه كنید.

۴- اسفناج، سینه مرغ، ۵۰ گرم از پنیر و تخم‌مرغ را در یك كاسه به خوبی مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید. مایه را به ۸ قسمت تقسیم كرده و داخل كانلونی‌ها را پر كنید یا هر قسمت را روی یكی از ورقه‌های لازانیا به فاصله یك سانتی‌متر از ۲ طرف ریخته و آن را لوله كنید.

۵- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد داغ كنید. كانلونی‌ها را در یك ظرف نسوز چرب شده چیده و سس گوجه را روی آن بریزید. پنیر موتزارلای باقیمانده را نیز روی آن بپاشید و ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج