کباب چنجه چوبی خوشمزه  تر از چلو کباب
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۳۵۱۸۹
۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
۵۱۲۹۹
كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد. درست است كه همه كباب هاي چنجه چند تكه گوشت داخل سيخ هستند ولي شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه را هم از دست ندهيد.
مجله آشپزی مثبت - میترا مینایی: كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد . درست است كه همه كباب هاي چنجه  چند تكه گوشت داخل سيخ  هستند ولي  شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه را هم از دست ندهيد. تلفيق ميخك،  زنجبيل و تخم گشنيز مزه خاصي به كباب مي دهد  كه مطمئنا تا حالا امتحان نكرده ايد.

کباب چنجه چوبی خوشمزه تر از چلوکباب

مواد لازم

  • 800 گرم فیله یا راسته گوسفند یا گوساله
  • 3 عدد پیاز
  • 2/1 ق چ میخک پودر شده
  • 1 ق ج پودر زنجبیل
  • 1 ق س پودر تخم گشنیز
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • 2 ق س آب‌لیموی ترش
  • 4/1 پیمانه کره ذوب شده
  • به میزان لازم سیخ چوبی

طرز تهیه:

1. گوشت را به‌صورت چنجه (تکه های 4×4) یکدست خرد کنید. 2 عدد از پیازها را ریز رنده کرده، سپس در تنظیف بریزید و فشار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود. آب پیاز را با پودر میخک، زنجبیل، تخم گشنیز و فلفل مخلوط کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید. چنجه ها را در این سس به مدت حداقل 4 ساعت و حداکثر 24 ساعت بخوابانید.

2.  بعد از این زمان چنجه ها را از سس درآورده و به آبلیمو آغشته کنید.

3.  فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز باقیمانده را به‌صورت مکعب های 4 سانتی خرد کنید، سپس آنها را به همراه گوشت چنجه به ترتیب به سیخ بکشید.

4. کباب ها را زیر گریل یا روی کباب‌پز کباب کنید. در حین کباب شدن کره را با قلم مو روی چنجه ها بمالید. در انتها آنها را آغشته به مقداری نمک کنید.

یه جور دیگه

برای اینکه چوب کباب چوبی درحین پخت کباب نسوزد آن را یک روز در آب خیس کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر