منوی گیاهخواری: سبزی‌ پلوی فصل
۲۳۶۷۱۶
۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
۲۹۶۱۸
براي آنهايي كه رژيم غذايي گياهي را انتخاب كرده‌اند، تنها راه حفظ سلامت استفاده از انواع و اقسام سبزيجات است. البته اينكه كدام سبزي‌ها در كنار هم طعمي دلپذير دارند، خودش هنر مي‌خواهد.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: براي آنهايي كه رژيم غذايي گياهي را انتخاب كرده‌اند، تنها راه حفظ سلامت استفاده از انواع و اقسام سبزيجات است. البته اينكه كدام سبزي‌ها در كنار هم طعمي دلپذير دارند، خودش هنر مي‌خواهد.

سبزی‌پلوی فصل

مواد لازم براي 4 نفر

  • 3 پيمانه برنج
  • 3 عدد پياز
  • 350 گرم قارچ
  • 100 گرم نخودفرنگي
  • 1 عدد فلفل دلمه‌اي
  • 3 عدد هويج
  • 2 ق‌س خلال بادام
  • 150 گرم روغن
  • مقداري نمك و فلفل
  • به ميزان لازم زعفران دم‌کرده
  • به مقدار كافي روغن

طرز تهیه:

1. برنج را بشوييد و به مدت چند ساعت خيس كنيد. فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد كنيد و كناربگذاريد. در قابلمه‌اي كوچك نخودها را با مقداري آب بپزيد. خلال بادام را در مقداري آب خيس كنيد و بعد از يك ربع بيرون بياوريد.

2. هويج را هم پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد، بعد با مقداري آب بپزيد. قارچ را هم ورقه ورقه كنيد. در تابه‌اي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. فلفل دلمه‌اي خردشده و قارچ را در روغن تفت دهيد.

3. هويج، نخود سبز پخته شده و نمک و فلفل را هم به تابه اضافه كنيد و بعد از كمي تفت دادن حرارت را خاموش كنيد. برنج را به روش معمول آبكش كنيد، بعد به ترتيب برنج و سبزيجات تفت داده شده را لايه لايه درون قابلمه بريزيدو دم‌كنيد.پياز را در روغن تفت دهيد تا خوب طلايي و برشته شود.

4. در انتهاي پخت پلو و سبزيجات، زعفران دم‌كرده را روي برنج بريزيد، بعد پلو را در ظرف مورد نظر بكشيد و با خلال بادام و پيازداغ تزئين و سرو كنيد.

فوت و فن

برای این پلو از هرسبزی که دوست دارید می‌توانیداستفاده کنید؛مثلا ترکیب گشنیز وجعفری انتخاب خوبی است.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج