كيك كرامبل ميوه‌هاي استوايي
۲۳۷۰
۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۵
۳۳۷۱۲
براي تهيه لايه پايه كيك ابتدا كره و پنير خامه‌اي را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. شكر را به آن‌ها اضافه كرده و با همزن برقي به هم‌زدن ادامه مي‌دهيم.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم براي پايه كيك
  • آرد: 300 گرم    
  • بادام خرد‌شده: 125 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد   
  • شكر: 130 گرم   
  • كره: 150 گرم  
  •  پنير خامه‌اي: 60 گرم   
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • مواد لازم براي لايه مياني كيك
  • كمپوت ميوه‌هاي استوايي: 2 قوطي    
مواد لازم براي كرامبل‌هاي روي كيك   
  • كره: 100 گرم
  • آرد: 150 گرم   
  • پودر شكر: 100 گرم



روش تهیه :

براي تهيه لايه  پايه كيك ابتدا كره و پنير خامه‌اي را با همزن برقي به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. شكر را به آن‌ها اضافه كرده و با همزن برقي به هم‌زدن ادامه مي‌دهيم. وانيل و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه مي‌كنيم و آنقدر به هم مي‌زنيم تا مواد پف كرده و يكدست شوند. آرد و بادام خردشده را به مواد اضافه كرده، همه را با هم با همزن برقي به هم مي‌زنيم و مواد را توسط پالت كف قالب كمربندي گرد به قطر 28 سانتي‌متر پهن و صاف مي‌كنيم. كمپوت را كه براي مواد مياني بود، روي خمير پهن كرده و قالب را كنار مي‌گذاريم تا كرامبل‌ها را آماده كنيم.  كره نرم‌شده، آرد و پودر شكر را با هم مخلوط كرده، با نوك انگشتان به خورد هم مي‌دهيم تا مواد گلوله‌اي شكل شود، به مواد حاصل كرامبل گفته مي‌شود. كرامبل‌هاي آماده شده را روي سطح ميوه‌ها پخش مي‌كنيم و كيك را به مدت 75 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج