نان نارگیلی را امتحان کردید؟
۲۳۹۶۸۴
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷
۴۰۳۲۰
كافي است با طعم و بافت نارگيل ميانه خوبي داشته باشيد ؛ آن وقت مهم نيست با نارگيل چه درست كرده اند شيريني ، دسر و يا مانند پيشنهاد ما نان. اگر نارگيل دوست داريد اين نان را از دست ندهيد.
مجله آشپزی مثبت - مریم بنایی فر: كافي است با طعم و بافت نارگيل ميانه خوبي داشته باشيد ؛ آن وقت مهم نيست با نارگيل چه درست كرده اند شيريني ، دسر و يا مانند پيشنهاد ما نان. اگر نارگيل دوست داريد اين نان را از دست ندهيد.

نانک نارگیلی

مواد لازم

  •  1 ق چ پودر خمیر مایه تازه
  •  2  /1 پیمانه  آب
  •  6 /1 پیمانه  شکر
  •  2 /1 ق چ  نمک
  •  4 /1 پیمانه روغن مایع
  • 2 عدد  تخم مرغ
  • 2 پیمانه  آرد
  • مواد میانی
  • 1پیمانه پودر نارگیل
  • 3 ق س  کره ذوب شده
  • 5 ق س   عسل


طرز تهیه:

1. ابتدا یک قاشق چايخوري شکر را با آب ولرم و خمیر مایه در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.

2. در یک ظرف مناسب، مابقی شکر را با نمک و روغن مایع خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگر شکسته  و 4/3 آنها را با مواد مخلوط کنید. مابقی را برای رومال نان ها کنار بگذارید.

3. حالا خمیرمایه عمل آمده را به مخلوط حاصل اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. آرد را به آرامی و کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. حال خمیر را در یک ظرف مناسب بگذارید و روی آن را کامل بپوشانید، سپس به مدت 2ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دوبرابر شود.

4. برای تهیه مواد میانی نان، همه مواد میانی را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و خمیر چسبناکی حاصل شود.

5. پف خمیر را با دست گرفته و آن را کمی ورز دهید،سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه باز کرده، مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و در طول آن پخش کنید. دو لبه خمیر را روی مواد میانی آورده و خمیر را رول کنید.

6. در مرحله آخر خمیر را به آرامی روی سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید، سپس خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که از پیش گرم شده است قرار دهید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:28 - 1394/07/24
ممنون برنامت وهمه غذاهات عالیه تشکرازغذاهات وسبک های جدیدآشپزیتون
Iran, Islamic Republic of
15:39 - 1394/07/24
ممنون برنامت وهمه غذاهات عالیه تشکرازغذاهات وسبک های جدیدآشپزیتون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج