پاستا و سپینوچه با ریحان
۲۴۲۷۷
۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۳
۹۷۱۶ 
سخن جیمی: اینجاست كه می‌فهمید آشپزی كردن فوق‌العاده است پس با ما همراه شوید
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها: 

مواد پاستا :

  •   گوجه‌فرنگی رسیده كوچك: 400 گرم
  •   سیر: 4 حبه
  •   ریحان تازه: یك دسته كوچك
  •   ورقه لازانیا: 400 گرم
  •   پنیر پارمزان: 100 گرم
  •   كره: یك قالب
  •   سركه بالزامیك: 4 قاشق غذاخوری
ادویه ها :
  •   نمك
  •   فلفل سیاه
  •   روغن زیتون
برای شروع

گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو برش زده و سیرها را پوست كنده و برش بزنید. برگ‌های ریحان را از شاخه جدا كرده و كنار بگذارید. ورقه‌های لازانیا را به 3 یا 4 نوار بلند برش زده و كنار بگذارید. در آخر پنیر پارمزان را رنده كنید.

غذای اصلی: پاستا و سپینوچه

ابتدا یك قابلمه حاوی آب را روی حرارت گاز قرار داده و نمك درون آن بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. در همین حین روغن را به آن اضافه كنید و یك ‌تابه روی شعله دیگر گاز قرار داده و كره را در آن بغلتانید و سیر را به آن اضافه كرده و تفت دهید. بعد از این‌كه سیرها طلایی شد گوجه‌فرنگی‌های برش زده را به ماهی‌تابه اضافه كنید و در مرحله بعد ریحان را با گوجه و سیر مخلوط كرده و به هم بزنید و بگذارید تا نرم شود و بعد سركه بالزامیك را با نمك و فلفل كافی به مواد  اولیه پاستا اضافه كرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به یك شكل فرم بگیرد. به قابلمه نگاهی بیندازید و پاستا را آبكش كنید و روی آن را با آب سرد شسته و كم‌كم به مواد داخل ماهی‌تابه اضافه كنید. یادتان باشد كمی از آب آبكش شده را نگه داشته و به مواد پاستا اضافه كنید و پنیر پارمزان را روی آن رنده كنید و به خوبی هم بزنید و بعد از آن مزه كرده و مقداری نمك و فلفل اگر می‌خواهید به آن اضافه كنید.

برای سرو

پاستاها را در ظرف‌‌ها ریخته و برای تزئین روی آن پنیر رنده كرده و چند برگ زیبای ریحان بریزید تا با یك شكل متفاوت، دلپذیرتر شود.

تاریخچه غذا

این پاستا متعلق به شهرهای شمالی ایتالیاست. البته ایتالیایی‌ها از كره برای پخت آن استفاده می‌كنند تا براق‌تر و نرم‌تر شود. این غذا جزو غذاهای مورد علاقه در شمال ایتالیاست.

پیشنهاد

پیدا كردن ورقه‌های لازانیا در سوپرماركت‌ها كار بسیار راحتی است. به خصوص حالا كه با طعم‌ها و رنگ‌های مختلف و متنوع در دسترس هستند. مهم‌ترین خصوصیات این ورقه‌های لازانیا این است كه می‌توانید به غیر از پخت لازانیا از آن در غذاهای دیگر به راحتی استفاده كنید و نظر مهمان‌ها را به خود جلب كنید. شما می‌توانید آن را از بالا برش بدهید و شكل جدیدی از آن بیرون بیاورید. مثل همین نمونه كه در تصویر می‌بینید. هنر در انجام كارهای دشوار نیست بلكه هر كسی كه در عین سادگی بتواند خلاقیت نشان بدهد هنرمند است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج