كـیك ریواس
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
لاله زار مال_3
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۴۳۲۷
۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۲
۷۹۴۲
ریواس یا در اصطلاح عوام ترشك، از اواسط فروردین‌ماه‌ به مدت بسیار كوتاهی و نه در هر جایی (مثل بازار تجریش) فروخته می‌شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر
  •  آرد: 350 گرم  شكر: 290 گرم
  •  كره: 200 گرم  تخم‌مرغ: 3 عدد
  •  بكینگ‌پودر: 2 قاشق چایخوری
  •  دارچین: 2 قاشق چایخوری
  •  رنده پوست پرتقال: یك قاشق چایخوری
  •  وانیل: یك‌هشتم قاشق چایخوری
  •  نمك: یك‌هشتم قاشق چایخوری
  •  ماست: یك‌دوم پیمانه
مواد رویه 
  •  ریواس خرد شده: 2 تا 3 پیمانه
  •  بادام پرك: یك‌دوم پیمانه
  • مواد كرامبل
  •  شكر: یك‌دوم پیمانه
  •  دارچین: یك قاشق چایخوری
  •  آرد: یك‌دوم پیمانه
  •  كره: 35 گرم
روش تهیه:

1- ابتدا مواد خشك كه شامل آرد، بكینگ‌‌پودر، دارچین، نمك و وانیل است را با هم مخلوط كرده، الك كنید.

2- كره را به همراه شكر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم ، یكدست و كرمی رنگ شود.

3- تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه كنید و هر كدام را یك دقیقه بزنید. سپس ماست را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید.

4- در آخر موادخشك را طی 2 تا 3 مرحله اضافه كرده، خوب با هم مخلوط كنید تا مایه یكدستی به دست آید. مایه نسبتا سفت است. آن را داخل قالبی كه چرب كرده‌اید، بریزید كه می‌تواند یا قالب لوف باشد یا مافین یا گرد 23 سانتی‌متری.

5- روی كیك را با كاردك صاف كنید و ریواس خرد شده را روی مواد كیك بریزید.

6- شكر، دارچین، آرد و كره را در ظرفی ریخته با انگشتان دست ماساژ دهید تا دان دان شود. به این حالت كرامبل می‌گویند.

7- كرامبل را روی ریواس‌‌ها ریخته، پرك بادام روی آن بپاشید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید.

نكات

می‌توانید از سیب خردشده به جای ریواس استفاده كنید. میزان مصرف ادویه به دلخواه می‌تواند كم یا زیاد شود.

نکات آشپزی

ریواس یا در اصطلاح عوام ترشك، از اواسط فروردین‌ماه‌ به مدت بسیار كوتاهی و نه در هر جایی (مثل بازار تجریش) فروخته می‌شود. این گیاه در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورش به كار می‌رود.

كار ما غافلگیر كردن شماست. اینك یك غافلگیری ترش و شیرین با این گیاه نوبرانه پرخاصیت.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
اورانوس_فوتر2
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
ترجمه زندگی_فوتر
تنورستان_فوتر