خورش غوره باميه؛ محبوب یا نفرت انگیز!
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۴۹۶۴۹
۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
۲۶۰۳۵
بامیه یکی از سبزیجاتی است که طرفداران خاص خودش را دارد بعضي ها عاشق دلباخته اش هستند بعضي ديگر از آن متنفرند ولي اگر شما از دسته اول هستيد و فقط غذاهاي گياهي مي خوريد، تا فصل آن تمام نشده دست به كار شويد.
مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: بامیه یکی از سبزیجاتی است که طرفداران خاص خودش را دارد بعضي ها عاشق دلباخته اش هستند بعضي ديگر از آن متنفرند ولي اگر شما از دسته اول هستيد و فقط غذاهاي گياهي مي خوريد، تا فصل آن تمام نشده دست به كار شويد.

خورش غوره باميه

مواد لازم برای ٨-٦نفر

  • ١٥٠ گرم  سويا خورشي
  • ٢٥٠گرم باميه
  • ٢عدد گوجه‌فرنگی متوسط
  • ١عدد پياز متوسط
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  •  2 ق س غوره
  • ١عدد سیب‌زمینی متوسط
  •  2  /1 ق چ زردچوبه
  •  2 /1 ق چ ادويه مخلوط
  •   2 /1 ق چ پودر فلفل قرمز
  • به ميزان لازم  روغن
  • به ميزان لازم  نمك

طرز تهیه:

1.  در یک کاسه مناسب سویا خورشی را بریزید و به آن مقداري آب جوش فقط در حدي كه خيس خورده و نرم شود، اضافه كنيد.

2.  پياز را نگيني خرد كرده و در یک تابه که روی حرارت قرار داده‌اید با مقدار كمي روغن تفت دهيد، در حدی كه سبك و طلايي شود، سپس زردچوبه، ادويه و فلفل را اضافه كنيد.

3.  سويا را كه نرم شده به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد، سپس رب گوجه را افزوده و با سوياها تفت دهيد. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده ، به مواد اضافه كنيد. غوره‌ها را هم در همين مرحله بريزيد. به میزان لازم آب به مواد اضافه كرده ، اجازه دهید سویاها به مدت ١٠ دقيقه بپزند.

4. در این میان بامیه‌ها را تميز كرده ، بشویید، سپس به مدت ٥دقيقه آنهارا بخارپز كنيد. بامیه‌هاي بخارپز شده را همراه با نمك به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بيفتد. اين مرحله نياز به زمان زيادي ندارد، چون همه چيز پخته است و فقط کافی است آب خورش غليظ شود.

5. سیب‌زمینی را به‌صورت خلال خرد کرده ، در روغن سرخ کنید. وقتی خورش آماده شد، آن را با سیب‌زمینی سرخ کرده تزیين و همراه با برنج زعفراني سرو كنيد.

فوت‌وفن

براي اينكه خورش باميه شكيلي داشته باشيد فقط قسمت كوتاهي از دم بامیه‌ها را جدا كنيد و مواظب باشيد به دانه‌های آن نرسيد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
21:22 - 1394/07/15
وای...آب از دهنم راه افتاد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_2
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
پارسیان طب - فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
اورانوس_فوترموبایل2
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
اورانوس_فوتر2
تنورستان_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر