اردك كبابی با سبزیجات
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۵۰۶۶
۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۳
۱۴۱۸۹
فر را با دمای 220 درجه سلسیوس (425 درجه فارنهایت) گرم كنید. حالا با نوك یك چاقوی تیز برش‌هایی در سطح پوست اردك ایجاد كرده، آن را (به شكم) روی یك كاغذ بزرگ آشپزی لبه‌دار بگذارید و برای‌50دقیقه در فر بگذارید تا پوستش حسابی طلایی‌رنگ و ترد شود.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:

مواد لازم برای 6 نفر:
  • اردك: یك عدد 2 تا 5/2 كیلوگرمی
  • مغز گردو: یك كیلوگرم، چرخ شده
  • موسیر:  8 عدد كوچك، پوست گرفته
  • مریم گلی: 20 برگ بزرگ و تازه
  • لوبیا سبز: نیم كیلوگرم، پاك شده
  • قارچ: نیم كیلوگرم كه با برش‌های عمودی و پهن خرد شده باشد
  • سیب‌زمینی: نیم‌كیلوگرم (سیب‌زمینی‌های ریز یا مخلوط‌شده باشند)
  • عصاره مرغ: سه‌چهارم فنجان
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه :

1. فر را با دمای 220 درجه سلسیوس (425 درجه فارنهایت) گرم كنید. حالا با نوك یك چاقوی تیز برش‌هایی در سطح پوست اردك ایجاد كرده، آن را (به شكم) روی یك كاغذ بزرگ آشپزی لبه‌دار بگذارید و برای‌50دقیقه در فر بگذارید تا پوستش حسابی طلایی‌رنگ و ترد شود.

2. حالا اردك را در یك بشقاب بگذارید. دمای فر را تا 175 درجه سلسیوس (350درجه فارنهایت) پایین بیاورید. چربی جمع شده روی كاغذ آشپزی را در یك كاسه ریخته و كنار بگذارید.

3. دوباره اردك را روی كاغذ آشپزی برگردانید، منتها این بار شكمش رو به بالا باشد! حالا گردوهای چرخ‌شده، موسیرها و برگ‌های مریم‌گلی را دوروبر اردك بریزید و روی تمام این مواد مقداری نمك و فلفل بپاشید.

4. حالا یك‌چهارم چربی اردك را كه قبلا در كاسه جمع كرده بودید، روی سبزیجات كنار اردك ریخته، اردك و مخلفاتش را برای 45‌دقیقه در فر بگذارید؛ سبزی‌ها را مدام زیرورو كنید تا نسوزند.

5. بعد از 45 دقیقه احتمالا ران‌های اردك هم كاملا نرم شده است. در این مدت، لوبیاها را نیز برای 5-4 دقیقه در یك قابلمه بزرگ حاوی آبجوش و نمك بپزید تا ترد شوند. بعد آب لوبیاها را خالی كرده، لوبیاها را روی یك كاغذ آشپزی دیگر بگذارید تا خنك شوند.

6. حالا حدود 5/1 قاشق سوپ‌خوری از چربی اردك را در یك قابلمه بزرگ و سنگین ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. یك سوم قارچ‌ها را با مقداری نمك و فلفل در قابلمه بریزید و برای 3-2 دقیقه تفت دهید تا ترد شوند و رنگ‌شان كم‌كم قهوه‌ای شود. بعد آن‌ها را در كاسه بریزید. باقیمانده قارچ‌ها را باز به همین ترتیب با فلفل و نمك در 2 نوبت تفت دهید.

7. حالا اردك را در بشقابی به حال خودش بگذارید. قارچ‌ها را هم كنار لوبیاهای سبز، روی كاغذ آشپزی در فر ریخته و با كمی فلفل و نمك برای 15 دقیقه تفت دهید تا كمی گرم شوند.

8. عصاره‌ای را كه داخل شكم اردك جمع شده، داخل بشقاب بریزید؛ حالا اردك را در دیس گذاشته، تمام سبزیجات را دور اردك چیده و عصاره را رویش بریزید.

9. در نهایت چربی باقیمانده از اردك را با عصاره مرغ در تابه ریخته و كمی بجوشانید تا غلیظ شود و همراه غذا سرو كنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر