۲۴۶۳۳
۳ نظر
۵۰۰۰
۳ نظر
۵۰۰۰
پ

اینگونه مرغ بریان خوردنی درست کنید!

فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغ‌هاي بريان خياباني، بي‌مزه‌اند و فقط پوست را كمي طعم‌‌دار كرده‌اند كه آن هم سرشار از هورمون است.

اینگونه مرغ بریان خوردنی درست کنید!

اینگونه مرغ بریان خوردنی درست کنید!

برترین ها: فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغ‌هاي بريان خياباني، بي‌مزه‌اند و فقط پوست را كمي طعم‌‌دار كرده‌اند كه آن هم سرشار از هورمون است. دستور‌غذايي كه پيش‌رو داريد اين مشكل را حل كرده است.

مواد لازم براي ۴ نفر
  • مرغ درسته: يك عدد، حدود يك‌ونيم كيلوگرم
  • كره گياهي: 100 گرم
  • ترخون ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
  • رنده پوست ليموترش:‌ 2 قاشق چاي‌خوري
  • كرفس: يك ساقه، خرد شده
  • گوجه‌فرنگي متوسط: يك عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:

1- مرغ را بشوييد، خشك كنيد، سپس درون و بيرون آن را نمك و فلفل بپاشيد.

2- كره را در دماي محيط قرار دهيد تا نرم شود، ترخون و رنده پوست ليمو را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشيد، به اندازه‌اي كه كمي شور و تند شود.

3- دست خود را بين پوست و گوشت مرغ قرار داده و به آرامي همه پوست را از گوشت جدا كنيد تا بين آن‌ها فضاي خالي ايجاد شود، سپس كره نرم شده را روي گوشت مرغ ماليده و پوست را سرجاش قرار داده، همچنين كرفس و گوجه‌فرنگي را هم در شكم مرغ جا دهيد.

4- مرغ را در يك سيني نچسب گذاشته و يك ساعت‌و‌نيم با دماي 180 درجه سانتي‌گراد در طبقه وسط فر قرار دهيد تا برشته شود.

نكات:

1- براي هر نيم كيلوگرم مرغ نيم ساعت زمان پخت درنظر بگيريد.

2- پس از پايان پخت يك خلال دندان را در ران مرغ فرو كنيد اگر آب شفاف از آن خارج شد، مرغ پخته است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • elham

      سلام توضیح کامل نبود در مورد مرغ بریانی ترخون و پوست لیمو ترش را نگفتید کی اضافه کنیم؟

    • زی زی

      الهام جان ترخون و پوست لیمو رو که همون اول با کره مخلوط میکنی دیگه.

    • lمنيژه

      اگر ممكنه طرز تهيه نان هاي صدو نودتوماني راباپنير ماليده شده روي ان براي خانواده هاي كم درامد وپر جمعيت تو ضيح دهيد. ثواب دارد .با تشكر

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج