با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۲۵۳۰۹۹
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
۳۸۹۵۵۰
پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می‌شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستا‌ها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می‌شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی‌ها و سبزیجات هم به آن‌ها اضافه می‌شود.
هفته نامه اوقات خوش - رضا غیبی: پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی ها و سبزیجات هم به آن ها اضافه می شود.
 
فرق پاستا با رشته های پلویی و رشته آش ایرانی در مواد تشکیل دهنده آن هاست. رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند. پاستاهای مرغوب از آرد سمولینا تهیه می شوند و از نظر شکل ظاهر تقسیم بندی های متفاوتی دارند. به طور مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته می شود که هم اکنون تولید آن در ایران متوقف شده است و آنچه امروز در بازار عرضه می شود انواعی از اسپاگتی است.

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
 
اسپاگتی رشته ای توپر و کم قطرتر از ماکارونی است که اگر همین رشته را کمی نازک تر کنند ورمیشل و اگر کمی پهن و نواری کنند نودل و با پهنای بیشتر لازانیا نام می گیرد.

پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش است، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.

پاستا برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.

پاستا دارای انواع بسیار گوناگون و متنوع است که به حدود ۳۵۰ نوع می رسد. ما در اینجا به معرفی تعدادی از مشهورترین آن ها می پردازیم.
 
انواع پاستا را می‌توانید از لینک زیر تهیه کنید:
 
با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید
 
پاستا فوزیلی یا پاستا فنری یا پیچی Fussili

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
ماکارونی یا پاستا لوله ای (می تواند انواع کوتاه، بلند، باریک و کلفت باشد) maccheroni

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
اسپاگتی spaghetti (فرق آن با ماکارونی در توپر بودن آن است)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن
فتوچینی یا تالیاتلی tagliatelle. Fettucini

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

گوش ماهی یا صدفی shell

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

شیلنگی یا penne

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

خاویاری یا نقطه ای couscous

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

آرنجی Elbow

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

 لازانیا (پاستای پهن) Lasagna

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

ریگاتونی Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شوند.)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

کانالونی cannelloni

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

چگونه پاستا درست کنیم؟

۱. انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید. سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد.

۲. حال دوسوم قابلمه ای را که انتخاب کرده اید از آب پر کنید. مراقب باشید آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمام ماکارونی ها در آب غوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلاح شفته می شود. برای صرفه جویی از وقت خود می توانید آب داغ را بجوشانید.

۳. قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.

۴. نمک به آن اضافه کنید. برای ظرف های بزرگ یک تا ۲ قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

۵. صبر کنید تا آب جوش بیاید.

۶. پاستا را به آب جوش اضافه کنید. بعد از ریختن پاستان آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقبت باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند. مخصوصا زمانی که آنها را در آّب جوش می ریزید. اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شماست مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود روی بسته پاستا استفاده کنید.

۷.  شعله اجاق گاز را کم کنید تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. این کار مانع چسبندگی پاستاها به هم خواهدشد.

۸.  وقتی پاستا به مدت ۸.۱۰ دقیقه در آب جوشید (به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.

۹. پاستا را تست کنید. پاستایی را که در مرحله ۸ بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگر نرم بود، پاستای شما آماده است.

۱۰. پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید. هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن است بخار آب صورت شما را بسوزاند.

۱۱. پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.

۱۲. برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. (البته این کار اختیاری است.)

۱۳. سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.
انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
20:56 - 1398/10/25
کسی هست بلد نباشه پاستا درست کنه؟ از نیمرو راحت تره
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
من هنوز نخواندم
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
من بلدم پاستا ی کره ای خیلی خوش مزه است من در کره زندگی میکنم و سر اشپز هستم موقعی که سراشپز نبودم از اینجا یاد میگرفتم
Iran (Islamic Republic of)
22:00 - 1398/10/25
میتونم هر روز بخورم
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
برام طرز لازانیا رو بفرستی
Iran (Islamic Republic of)
01:44 - 1399/04/23
میشه طرزتهیه پاستاراقشنگ توضیح بدین ممنون میشم
Iran (Islamic Republic of)
20:27 - 1399/10/17
سلام. من بلدم هر نوع پاستایی درست کنم. من در ایتالیا سر اشپز هستم و در انجا رستوران ها حال و هوای دیگری دارد
پاسخ ها
jenap
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
درشته جناپ
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
اورانوس_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر