اسپاگتی با کوفته بوقلمون؛ مگه داریم؟!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_4
ریزخور_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
دکتر نداف کرمانی 4
سفیر بار ساقدوش_4
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۲۵۶۳۳۲
۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
۱۹۱۳۲
تا به حال شده کوفته را به همراه اسپاگتی یا ماکارونی سرو کنید؟ امروز میخواهیم نوعی کوفته را به شما آموزش دهیم که گوشت آن گوشت بوقلمون است و در فر آماده می شود. سپس می توانید آن را با اسپاگتی میل کنید.
مجله آشپزی مثبت: تا به حال شده کوفته را به همراه اسپاگتی یا ماکارونی سرو کنید؟ امروز میخواهیم نوعی کوفته را به شما آموزش دهیم که گوشت آن گوشت بوقلمون است و در فر آماده می شود. سپس می توانید آن را با اسپاگتی میل کنید.

اسپاگتی با کوفته بوقلمون

مواد لازم برای 4  نفر

  • 1 بسته اسپاگتی 500 گرمی
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 4 ق س پودر سوخاری
  • 4 /1 ق چ پودر دانه گشنیز
  • 2 /1 ق چ پودر خردل
  • 1 ق س پودر پیاز
  • 1 ق چ پودر سیر
  • 2 /1 پیمانه شیر
  • 500 گرم بوقلمون چرخ کرده
  • 3 /1 پیمانه اسفناج ریز خرد شده
  • 4 عدد گوجه‌فرنگی بدون پوست
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 2 پیمانه آب مرغ
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 ق س آویشن خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 185 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک کاسه بوقلمون چرخ کرده را با پودر سوخاری، تخم‌مرغ، پودر دانه گشنیز، پودر خردل، پودر پیاز، نمک، فلفل، شیر و اسفناج خرد شده مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. مقداری از مواد را بردارید و با دست آن را گرد کنید. هر تعداد که می‌شود کوفته‌ها را به همین شکل آماده کنید، سپس آنها را داخل سینی فر که کمی آن را چرب کرده‌اید قرار داده و سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

2. در این میان اسپاگتی را بپزید، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی را حدود 1 دقیقه داخل آن تفت دهید. حالا آب مرغ را بریزید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید، سپس آنها را همراه با آویشن خرد شده و پودر سیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.

3. حالا اسپاگتی را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن سسی  را که آماده کرده‌اید ، بریزید. در انتها کوفته‌ها را هم روی اسپاگتی قرار داده ، سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
شفا_فوتر