۲۵۷۰۵۴
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

عطر خوش «بِه» با پلوی مخلوط

پاييز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهاني‌اش. خورش به و تاس کباب از قدیمی‌ترین غذاهایی هستند که با به طبخ می‌شوند و همه آنها را می‌شناسیم، ولی با به می‌شود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.

عطر خوش «بِه» با پلوی مخلوط
مجله سیب سبز: پاييز است و عطر خوش «به»؛ آن هم از نوع اصفهاني‌اش. خورش به و تاس کباب از قدیمی‌ترین غذاهایی هستند که با به طبخ می‌شوند و همه آنها را می‌شناسیم، ولی با به می‌شود غذاهای متنوع دیگری هم پخت.

عطر خوش «بِه» با پلوی مخلوط

مواد لازم براي ۴ نفر

  • ۲ عدد به متوسط
  • ۲۰۰ گرم گوشت تکه‌ای درشت
  • ۱ عدد پياز متوسط خرد شده
  • ۴ پيمانه برنج
  • ۲ ق‌س پيازداغ
  • ۱۰ تا ۱۵ عدد آلوخورشي
  • ۴ ق‌س زعفران دمكرده
  • به ميزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. به را خوب بشوييد و ورقه ورقه برش بزنيد. در تابه‌اي كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. به را در روغن تفت دهيد و كناري بگذاريد. برنج را بشوييد و در مقداري آب بخيسانيد.

2. پیاز را پوست بکنید و بعد از خردکردن در قابلمه‌ای بریزید. گوشت را هم به آن اضافه کنید و همراه با مقداری آب بگذارید گوشت بپزد. در انتهای پخت به گوشت نمک و فلفل اضافه کنید.

3. آلوها را بشوييد و همراه با زعفران به گوشت بيفزاييد. وقتي كه آب گوشت تمام شد و به صورت سس درآمد، آن را از روي حرارت برداريد.

4. برنج را طبق روش معمول آبكش كنيد و بعد در قابلمه مورد نظر كمي روغن بريزيد. برنج را لايه لايه بريزيد. به این ترتیب که لابه‌لاي آن گوشت، آب گوشت و آلو ریخته و با كمي پيازداغ و چند ورقه «به» روي برنج را تزیین کنید.

5. وقتي مواد را لابه‌لاي برنج ريختيد، آن را به مدت سه ربع دم کرده در ظرف مورد نظر سرو كنيد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج