جاباما
۲۵۷۰۹۸
۳ نظر
۵۰۰۷
۳ نظر
۵۰۰۷
پ

مشكلات پخت و پزتان را از ما بپرسيد

اين مطلب متعلق به شماست؛ شمايي كه هنوز چند فوت مانده تا آشپزي حرفه‌اي شويد. اينجا جايي است كه پاسخ سوال های تان را مي‌گيريد.

مشكلات پخت و پزتان را از ما بپرسيد
مجله آشپزی مثبت - مريم دروديان، مهشيد اميري: اين مطلب متعلق به شماست؛ شمايي كه هنوز چند فوت مانده تا آشپزي حرفه‌اي شويد. اينجا جايي است كه پاسخ سوال های تان را مي‌گيريد.

بهترین سبزی برای خورش کرفس چیست؟ کرفس را باید اول سرخ کنیم؟

بهترین سبزی برای خورش کرفس ترکیب نعنا و جعفری است. برای پخت کرفس هم ابتدا باید کرفس را تفت دهید و بعد بپزید.

مشكلات پخت و پزتان را از ما بپرسيد

برای اینکه لوبیاپلو خانگی مثل لوبیاپلو مجالس و رستوران‌ها باشد از چه ادویه‌ای باید استفاده کنیم؟

برای لوبیاپلوی مجلسی باید از ترکیب پودر زعفران، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، پودر هل سبز ، سفید و زیره سبز استفاده کنید. از هر کدام یک قاشق چایخوری بریزید. یک‌دوم قاشق چایخوری پودر میخک هم اضافه کنید.

بهترین گوشت برای استیک چه گوشتی است و با چه موادی باید ترکیب شود؟

بهترین گوشت برای استیک، راسته و مغز ران گوساله است. قطر گوشت هم باید بین ۲ تا ۴ سانتی‌متر باشد. برای مزه دار کردن استیک می‌توانید از سس فلفل ، خردل ، قارچ و روغن‌زیتون استفاده کنید.

خامه روی کیک را چطور درست می‌کنند؟

از فروشگاه لوازم قنادی خامه مخصوص کیک تهیه کنید و آن را در یخچال بگذارید سپس با همزن هم بزنید، فرم دهید و برای تزیین کیک استفاده کنید.

مشكلات پخت و پزتان را از ما بپرسيد

طرز تهیه آب مرغ و آب گوشت برای غذاهای دیگر را توضیح دهید.

مرغ و گوشت را با پیاز و هویج و کرفس بپزید. روی حرارت کم بگذارید تا خوب جا بیفتد. بعد از ۵ ساعت آن را از صافی رد کنید. به مرغ و گوشت زردچوبه نزنید.

طرز تهیه زیتون شور را توضیح دهید. چطور می‌توان تلخی زیتون را گرفت؟

برای اینکه تلخی زیتون را بگیرید یک هفته زیتون را در آب سرد بگذارید و هر روز آب آن را عوض کنید.

برای درست کردن زیتون شور هم باید اول تلخی آن را بگیرید و بعد آن را درون آب نمک بریزید. باید ۲ ماه در آب نمک باشد. بعد از ۲ ماه از آب نمک دربیاورید و ۴۸ ساعت در آب سرد بگذارید و دوباره آن را درون آب نمک قرار دهید و مصرف کنید.

چرا رنگ بستنی خانگی تیره می‌شود؟

رنگ بستنی وقتی تیره می‌شود که تخم‌مرغ را خوب هم نزنید. باید تخم‌مرغتان را آن‌قدر بزنید که رنگش شفاف و سفید شود.

مشكلات پخت و پزتان را از ما بپرسيد

مارمالاد چه فرقی با مربا دارد؟

مارمالاد میوه غلیظ شده است و بافت له‌شده دارد. درصورتی‌که مربا این‌طور نیست. برای غلظت مارمالاد می‌توانید از یک قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین که در آب سرد حل کرده‌اید استفاده کنید.

برای چیز کیک از چه پنیری باید استفاده کرد که کیک خیلی شور نشود؟

باید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید که شوری کمتری دارد یا اینکه پنیر خامه‌ای را ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید تا شوری پنیر از بین برود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مهتاب

      سلام
      کاش لینک تلگرام هم داشتید

    • ندا

      سلام و خدا قوت . من بطور مدام روی برترینها هستم و استفاده میکنم و حالا یک سوال درباره دستور ماست حرفه ای که دستورشو داده بودید دارم . من چندین بار درست کردم و خوب بود فقط خیلی اب میندازه . راهنمایی کنید

    • محم‌د

      سلام‌‌‌ایا‌اضافه‌کردن‌اب‌پیاز‌به‌جوجه‌بهتر‌است‌یا‌پیاز‌خلال‌شده‌جهت‌مقدار‌زیاد‌جوجه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج