گارنی یاریخ تند و تیز، پیش غذای محلی آذربایجانی ها
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۲۵۷۴۷۴
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
۳۱۶۳۸
قارنی یاریخ یا شکم پاره یکی از پیش غذاهای آذربایجان است که ده سال پیش معمولا تو مهمونی ها به عنوان پیش غذا سرو میشد. اما این روزها با باب شدن انواع پیش غذاهای خارجی انواع دلمه و کوکو ها از رونق افتاده.
وب سایت دلگرم: قارنی یاریخ یا شکم پاره یکی از پیش غذاهای آذربایجان است که ده سال پیش معمولا تو مهمونی ها به عنوان پیش غذا سرو میشد. اما این روزها با باب شدن انواع پیش غذاهای خارجی انواع دلمه و کوکو ها از رونق افتاده.

روش تهیه گارنی یاریخ تند و تیز

مواد لازم:
 
  • بادمجان سرخ کرده                               ۲عدد
  • پیاز متوسط                                         ۱عدد
  • گوشت چرخی گوسفندی                       ۵۰گرم
  • گوجه فرنگی                                        ۲عدد
  • رب گوجه                                            ۱ق غ
  • سیر                                                 ۱حبه
  • جعفری                                              ۳۰گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه                              به مقدارلازم

طرزتهیه:

1- ابتدا بادمجانها رو یک خط درمیان پوست بگیرید وبا چنگال شکافهایی کوچک ایجاد کنیدکه روغن درش بره وبادمجونها وانره، وقتی پوست گرفتید کمی نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه بعد بادمجونا رو بشورید وخشک کنید ودر روغن سرخ کنید و بزارید کنار.

2- دریک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز نگینی شده رو بهش اضافه کنید. کمی که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

3- بعد۱عدد گوجه نگینی خورد شده، نمک، فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید  و خوب تفت بدید وقتی گوشت خوب تفت داده شد ۱ ق غ رب گوجه و ۱ ق غ جعفری خوردشده و حدود ۱/۵پیمانه آب بهش اضافه کنید و بزارید روی حرارت ملایم تا بپزه.

4- اواخر پخت میتونید کمی از آب مایمون رو برداریم وداخل یک کاسه بریزیم و نگه داریم برای پخت بادمجونا یا میتونید ۱غ ق روغن رو در کمی رب گوجه تفت بدید وحدود۱پیمانه آب بهش اضافه کنید کمی که جوش خورد خاموش کنید واون مایع رو بریزید دور بادمجونا ، من خودم از آب گوشت خودش استفاده کردم و بعد که گوشت خوب با مواد تفت داده شد حرارت را خاموش کنید.

5- حالا یک برش روی بادمجانهای سرخ شده بدید طوری که از بالا و پایین حدود۳-۴ سانت فاصله داشته باشه بعدداخلش رو کمی با دست باز کنید و با قاشق از مواد داخل بادمجونا بریزید و روی آن را یک ورق گوجه و ۱ عدد فلفل تند بزارید.

6- میتونید با خلال دندون فیکسش کنید بعد که داخل اونا رو پر کردید در ظرف مورد نظر بگذارید و از آبی که نگه داشته بودیم دور بادمجونا میریزیم و میزاریم روی حرارت ملایم برای مدت ۲۰ دقیقه تا خوب بپزد.
 
خوب بفرمایید گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره ما حاضره، نوش جان.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
استیل رگال_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
شفا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر