عکس: گل های شکسته در نیتروژن
نیتروژن مایع به دلیل دمای بسیار پایین، به سرعت باعث انجماد آب درون سلول ها می شود و چون آب در اثر انجماد، افزایش حجم پیدا می کند، گل را بسیار شکننده می کند.
وبسایت لاپلاس: جان شیرمن، در سری عکس های «گل های شکسته» گل هایی را از انواع مختلف جمع آوری کرده است و پس از شناور کردن آن ها در حمام نیتروژن مایع به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را خارج و با ضربه به سطح آن هار خرد کرده است و با سرعت خیلی زیادی از آن ها عکاسی کرده است.
نیتروژن مایع به دلیل دمای بسیار پایین، به سرعت باعث انجماد آب درون سلول ها می شود و چون آب در اثر انجماد، افزایش حجم پیدا می کند، گل را بسیار شکننده می کند.
نیتروژن مایع به دلیل دمای بسیار پایین، به سرعت باعث انجماد آب درون سلول ها می شود و چون آب در اثر انجماد، افزایش حجم پیدا می کند، گل را بسیار شکننده می کند.
پ
ارسال نظر