نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه
۲۶۳۴۲۷
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۹
۵۴۳۶۴۲ 
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه‌های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می‌کنیم. شاید ساده به نظر برسه، اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب‌های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می‌کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه.
وب سایت سوران: شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایین

نکته اول
 
در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره. خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به اندازه ی کافی طعم بگیره. ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.

پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره توضیح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد. کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش 1 ق غ کره ی مذاب اضافه کنید.

نکته دوم
 
در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. بعضی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند. به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن. اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم. پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.
 
نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه

نکته سوم
 
در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مشکلی که وجود داره اینه که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار میکنیم؟

قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه میکنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.

نکته آخر 
 
در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش کمک شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من 1- پودر پیاز 2- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! توضیح میدم) 3-مقدار بسیار اندکی پودر سیر
 
و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن. این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگه رو دقیقا در همون لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم رو داشته باشیم.

پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله:اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران 1 ساعت بمونه.
بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنمحداقل برای مدت 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره. بعدهم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو میکنیم..

(پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)
انتشار یافته: 30
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:55 - 1394/08/17
وااااااااااااب افتاد بی انصاف
United States
18:59 - 1394/08/17
من جوجه کبابا هام رو با ماست ، روغن مایع ، فلفل سیاه .ادویه مخصوص مرغ و پور زنجبیل فراوان مزه دارمکینم خیلی هم عالی میشه.کلا مرغ با زنجبیل خیلی خوش طعم میشه.
Iran, Islamic Republic of
07:26 - 1394/08/18
ببخشید نویسنده که میگه به نظر من تخصصش چیه؟
آیا اشپزه؟یا نظر شخصی یه رهگذره...
Iran, Islamic Republic of
15:12 - 1395/01/22
باسلام
بعضي نكات خوب بود ولي بعضي موارد جاي اشكال دارد. مثلا چرب كردن تيكه هاي جوجه قبل از كباب كردن اشتباه است چون در هنگام كباب كردن روغن باعث دود كردن و در نتيجه سياه شدن و خوب نپختن جوجه ها شود پس بهتر است روغن را قبل از كباب كردن به جوجه نزنيم به جاش ميتونيم كره آب شده رو با زعفران و آب ليمو در مرحله آخر كباب كردن وقتي از روي منقل بر ميداريم داغ داغ به جوجه ها با فرچه بماليم در ضمن استفاده زيادي از مواد مختلف باعث از بين رفتن طعم اصلي جوجه خواهد شد بهتر است فقط با پياز خرد شده و كمي هم فلفل دلمه بخوابانيد و بعد كباب كنيد و در نهايت آغشته كردن زعفران و كره و آبليمو
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
آره این خیلی خوبه
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
اگه روغن نزنیم جوجه ها میسوزه
Iran, Islamic Republic of
13:52 - 1395/02/16
به نام خدا
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
Iran, Islamic Republic of
16:17 - 1395/04/16
ببخشید شما این مطلب رو از روی عصر ایران کپی کردید یا اونا از شما؟
چرا دقیقا باید یک مطلب بدون ذکر منبع تو دو سایت منتشر بشه!!؟
Iran, Islamic Republic of
14:34 - 1395/08/05
بسیار عااالی, منم با همین روش درست می کنم, همه مهمونا هم راضی
پاسخ ها
ساسی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
مهموناتو گاییدم خخخخخ
United States
11:46 - 1395/10/03
سپاسگزار عالی بود
Iran, Islamic Republic of
03:19 - 1395/12/12
سلام
چجوری مواد جوجه خوشمزه رو اماده کنم خوش طعم بشه
-
13:11 - 1396/03/10
یه جوجه کباب آبدار خوشمزه چجور میشه درس کرد
Iran, Islamic Republic of
13:45 - 1396/06/13
من دقيقا مو به مو اجرا كردم و فوق العاده شد نه دود كرد نه سوخت تازه زعفرون كم استفاده كردم اما واقعا رنگ گرفته بود و در حد بهترين رستوران ها شده بود
Spain
15:30 - 1396/10/29
ممنون از شما ، دقیق همین روش رو استفاده کردم خیلی خوشمزه و عالی
Iran, Islamic Republic of
11:03 - 1396/11/03
کاربر شیدا متن و نگرفتی؟ خب داشت همینو میگفت
Iran, Islamic Republic of
00:18 - 1397/06/07
با تشکر فراوان بابت این دستور فوق العادتون من برای مهمونی امشب با این روش جوجه کباب درست کردم بسیار بسیار عالی و خوشمزه شده بود به دوستان پیشنهاد میکنم این روش رو حتما امتحان کنید جوجه میایم با زمان کمی که بهش دادم هم ترد بود وهم خوش طعم
United States
15:13 - 1397/09/26
با سلام : نکات بسیار خوبی را یاد آوری کردید . همه گفته ها را رعایت کردم بسیار بسیار عالی شد . محبْت فرمایید نکات کلیدی تهیه ی قرمه سبزی را بگویید .
Canada
00:53 - 1397/11/19
بسیار از اشتراک گذاشتن این نکات مفید و موثر سپاس گزارم! فوق العاده شد !
Iran, Islamic Republic of
01:53 - 1397/12/29
سلام
من دو روز دیگه یه مهمونی بزرگ دارم و به همین روش درست میکنم انشالله که عالی میشه
ممنون نکات ریز و عالی بود
Iran, Islamic Republic of
08:13 - 1398/01/06
سلام سال نو مبارک سپاس فراوان چقدر دلسوزانه و با ظرافت همه نکته ها رو گفتید. شاد و سلامت باشید.
United Arab Emirates
02:17 - 1398/01/07
من گاهی که زعفران ندارم .زردجوبه به جوجه کبابم میزنم..وجواب میده.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج