این کوکو برای شام عالیه!
۲۶۶۱۰۵
۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۲
۲۶۹۷۷ 
کوکوی گردوبا رب انار
این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود. آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو در کوکو و سالاد بی داد می کند باور ندارید امتحان کنید.
مجله آشپزی مثبت - مهناز کریمی: این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود. آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو  در کوکو و سالاد بی داد  می کند باور ندارید امتحان کنید.  این کوکو برای شام عالی است.

این کوکو برای شام عالی است

مواد لازم براي 4  نفر

  •  200 گرم گردوی آسیاب شده
  •  4 عدد تخم‌مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 3 ق س رب انار
  • 3 ق س کنجد درسته
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسه‌ای بریزید.

2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخم‌مرغ‌ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.

3  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.

یه جور دیگه

اگر گردو دوست ندارید،به‌جای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و  به جای سیر از پودر سیر هم می‌توانید استفاده کنید
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:14 - 1394/08/30
توی خانه همه ما یکی دو کیلو گردو پیدا میشود...!!!؟؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج