ناهار امروز: کباب رولی شکم پر با فلفل دلمه‌ای
۲۶۶۵۱۲
۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۵
۳۲۵۷۴
گوشت قرمز یکی از موادی است که در نود درصد غذاهای ما پیدا می شود. شاید یکی از دلایلش این است که به شکل های متنوع می توان آن را پخت. در این مطلب گوشت را دور فلفل دلمه ای پیچیده ایم. حتما طعم خوبی می گیرد.
مجله آشپزی مثبت - معصومه  افرازه: گوشت قرمز یکی از موادی است که در نود درصد غذاهای ما پیدا می شود. شاید یکی از دلایلش این است که به شکل های متنوع می توان آن را پخت. در این مطلب گوشت را دور فلفل دلمه ای پیچیده ایم. حتما طعم خوبی می گیرد.

کباب رولی شکم پر با فلفل دلمه‌ای

مواد لازم برای  4 تا 6 نفر

  • 500 گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله
  • 4 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
  • 1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 ق س روغن مایع

طرز تهیه:

1 ابتدا گوشت را با یک چاقوی تیزبه‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعدازآنکه شستید، به‌صورت خلالی خر د کرده ، کنار بگذارید.

2 یکی از ورقه‌های گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلال‌های فلفل دلمه‌ای رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده را به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود کباب‌ها را به همین شکل آماده کنید.

3  در یک کاسه زعفران، آب‌لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کباب‌ها بمالید.

4 در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب‌ها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.

فوت و فن

بهتر است کباب ها را به صورت افقی به سیخ بکشید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج