برای تازه دامادها «سان شاین» درست کنید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۲۶۸۶۱۱
۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
۳۴۶۹۵
سان شاین (Sun Shine) یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید. معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.
شبنم نیوز: سان شاین (Sun Shine) یک دسر بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی میتوانید آن را در منزل آماده کنید. معمولا به لایه هایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.

تازه عروس خانم ها می توانند برای اینکه مهارت و سلیقه خودشان را به همسرشان ثابت کنند در روزهای اول زندگی با این دسر یک شب رویایی را رغم بزنند.

مواد اولیه:

  • بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعم های دیگر هم استفاده کنید)
  • ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
  • میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
  • سس توت فرنگی یا سس شکلات اندازه دلخواه
  • دانه های شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
  • شوکو رول (برای تزیین)
  • مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
  • خامه (برای تزیین)
  • چتر (برای تزیین)

طرز تهیه آموزش مراحل و روش تهیه سان شاین

طرز تهیه:


ابتدا ژله ها را آماده میکنیم:

پودر ژله را داخل یک کاسه می ریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا 4 تا 5 ساعت زمان لازم است.

روش تهیه سان شاین:

یک لیوان بلند را انتخاب می کنیم. ته لیوان را به اندازه 3 سانت از ژله پر می کنیم سپس یک لایه 3 سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایه ها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن می ریزیم. شوکو رول ها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانه های شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن می ریزیم.

نکات:

- بهتر است لیوان ها را قبل از استفاده ، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.

- می توانید از تکه های میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.

- بنا به سلیقه خود میتوانید از دانه های شکلات ، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکه های میوه در لابلای بستنی هم بریزید.

- برای تزیین روی سان شاین ، اسمارتیز و ترافل های رنگی هم گزینه ی خوبی است.

- ضخامت لایه ها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.

- برخی از مربا و یا شربت میوه ها هم استفاده میکنند.

نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
فرش تارنگ_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
فنی آتل_فوتر
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر