نان های مقوی و خوشمزه‌ی آجیلی
۲۷۲۱۲۵
۱۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۵
۲۳۴۲۱
اگر از آن دسته از خانم هایی هستید که ذوق درست کردن شیرین و نان های مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهیه این نوع نان را یاد بگیرید. این نان علاوه بر خوشمزه بودن خیلی مقوی هم هست.
مجله زندگی ایده آل - مهشید امیری: اگر از آن دسته از خانم هایی هستید که ذوق درست کردن شیرین و نان های مختلف را در خانه دارند، بهتر طرز تهیه این نوع نان را یاد بگیرید. این نان علاوه بر خوشمزه بودن خیلی مقوی هم هست.

نان آجیلی

مواد لازم:

  •     کره: 200 گرم
  •     شکر: 150 گرم
  •     تخم‌مرغ: 4 عدد
  •     کشمش طلایی و قرمز: 250 گرم
  •     بادام پودرشده: 100 گرم
  •     آرد: 450 گرم
  •     شیر: 200 میلی‌لیتر
  •     میوه شکری: 50 گرم
  •     خمیر مایه: 7 گرم
  •     نمک: یک‌ دوم قاشق چایخوری
  •     وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
  •     آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری
  •     زرده تخم مرغ وزعفران: جهت رومال کردن

روش تهیه:  

1. ابتدا شیر ولرم، یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذایم تا عمل آید. مابقی شکر، آرد، وانیل، نمک، خمیر مایه عمل آمده، تخم‌مرغ‌ها و کره را مخلوط کرده، با مفتول دستی یا دور کند همزن 5 دقیقه می‌زنیم تا دانه‌های شکر حل شود.

2. در این مرحله آب پرتقال را با کشمش‌ها مخلوط می‌کنیم تا نمدار شود؛ سپس  پودر بادام را به همراه کشمش‌ها و بعد میوه‌های شکری یا برگه‌های زردآلو یا انواع مغزها– بسته به ذائقه ما دارد – به مواد تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. مواد داخل ظرف را به مدت 2 ساعت استراحت می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

3. بعد از استراحت، خمیر را به اشکال دلخواه قالب می‌زنیم و روی آن زرده تخم‌مرغ و زعفران می‌مالیم و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم. نان ما آماده است؛ نوش‌جان.

نکته: میوه شکری یا چیپس میوه را می‌توان از آجیل‌فروشی‌ها تهیه کرد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج