پیتزاى سبزیجات
۲۸۲۱۸
۲۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸
۹۶۳۴
سطح خمیر را با قلم مو و روغن چرب كنید. سیر، گوجه و زیتون را روی آن پخش كرده....
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها: 

مواد لازم برای 4 نفر:
  •  روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  •  سیر:2 حبه، ساطوری
  •  گوجه گیلاسی: 15-10 عدد،‌ نصف شده
  •  پنیر موتزارلا: 100 گرم
  •  ریحان: چند ساقه
  •   لمون پپر: به میزان لازم

روش تهیه:

1- یك‌دوم واحد خمیر را به 8 قسمت تقسیم كرده و هر قسمت را به هر شكلی كه مایلید پهن كنید. با این روش پیتزاهای لقمه‌ای كوچكی درست می‌كنید.

2- سطح خمیر را با قلم مو و روغن چرب كنید. سیر، گوجه و زیتون را روی آن پخش كرده و پنیر را با دست تكه‌تكه كرده و روی آن بریزید و لمون پپر را بر آن بپاشید.

3- پیتزاها را به كمك كفگیر در سینی فر آردپاشی شده قرار داده و 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 320 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. هنگامی كه دور خمیر طلایی و پنیر آب شد، پیتزا آماده است. ریحان را ساطوری كرده و روی پیتزاها بریزید.


فوت آشپزی:

 برای تهیه پیتزا به روش گریل مانند روش تهیه پیتزای اسفناج و بادمجان عمل كنید، فقط توجه داشته باشید به علت كوچك بودن، مدت پخت كمتر خواهد بود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج