زمستانی خوش طعم با خورش سیب سرخ
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_4
کتاب لند_2
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۲۸۶۴۴۱
۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
۱۷۷۳۸
زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند.
روزنامه ایران: زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش سیب یکی از همین غذاهاست که نه تنها دارای کالری نسبتاً زیادی است بلکه خواص و ویتامین‌های میوه سیب را هم دارد. در این میان سیب سرخ برای یک خورش زمستانی هم خوش طعم و هم خوشرنگ و لعاب بوده و بسیار پرانرژی است. البته قدیم ترها که سیب‌های شمرونی در میوه فروشی‌ها پیدا می‌شد این خورش را با سیب سرخ شمرون درست می‌کردند.

زمستانی خوش طعم با خورش سیب سرخ

مواد لازم:

  • گوشت مغز ران 500 گرم
  • سیب قرمز متوسط 5 عدد
  • پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
  • روغن 100 گرم
  • لپه نصف فنجان
  • آبلیمو نصف استکان
  • زعفران ساییده شده و نمک و فلفل ... به میزان لازم
  • شکر مقداری
  • دارچین مقداری
  • رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت دهید. سپس لپه‌ها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا خوش طعم و خوشرنگ شود.

2.سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند.

3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده و بخشی از سیب‌ها را می‌توانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ایرانیان-فوتراصلی222
پارسیس_فوتر ساختمان
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر