۲۸۷۷۳۱
۱۳ نظر
۵۴۹۷
۱۳ نظر
۵۴۹۷
پ

روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ

اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

وب سایت توتیا: اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.

ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زغفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

روش‌های از بین بردن بوی بدِ مرغ

برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ، روش های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکارها اشاره می کنیم:

۱- مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.

۲- با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.

۳- در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

۴- در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

۵- در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

۶- یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

۷- در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مرضیه

      عالی بود دستون درد نکنه فردا مهمان داشتم میخواستم کباب کنم نمیدونستم.چه جوری کباب هام خوشمزه تر بشن

    • بدون نام

      عزیزم بوی "زهم " نه ... بوی "ضخم"

    • بدون نام

      هیچ چیز مثل آب پرتقال بوی بد مرغ را از بین نمیبره و اصلاً در آخر کار معلوم نمیشه که از این میوه استفاده شده .برای دو ران و یک سینه آب دو پرتقال بزرگ و یا چهار پرتقال کوچک کافیه .و یا هویج استفاده کنید و یا ساقه های کرفس

    • الناز

      مرسی امیدوارم که مطالبتون کارساز باشه

    • بدون نام

      حالا شما بخونش زحم

    • سیب خان

      در انتخاب مرغ خوب دقت کنید تا مجبور به استفاده از افزودنی برای زدودن بوی تعفن اون نباشید !
      من کلی بوی بد مرغهای شیراز رو تحمل کردم و استفاده از پیاز و غیره فقط تا حدی کارساز بود .
      تا نهایتا به مرغ شرکت آوا پروتئین پایتخت تهران که توی فروشگاه کوروش خریداری کرده بودم رسیدم .
      باور کنید الان حتی پیاز هم نزنم بوی تعفن و بدی نمیده .
      مواد اولیه در آشپزی واقعا حرف اول رو میزنن .

    • بدون نام

      سلام شوهرمن خیلی به بوی ضخم حساسه .دلیش اینه که وقتی مرغ روسرخ میکنیم نبایدخونی ازمرغ خارج بشه .من هرکاری کردم نمیشه میشه راهنمایی کنین

    • بدون نام

      سلام ما مازندرانیا مرغ رو نمک و زرد چوبه میزنیم کامل سرخش میکنیم بعد پیاز رو تفت میدیم ورب رو تفت میدیم ادویه وهل وکمی زیره وزعفرون اضافه میکنیم طعم فوق العاده ای میگیره

    • بدون نام

      از هویج و فلفل دلمه ای و زنجبیل وپیاز باهم استفاده کنید بوی ضخم مرغ از بین میره البته تو ادویه هم حتما فلفل سیاه و زرچوبه بریزید

    • بدون نام

      خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون

    • بدون نام

      خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون

    • chef

      با سلام اول مرغ را بشویید ابکش کنید داخل ظرف بریزید اب اضافه کنید هویج فلفل دلمه پیازساقه کرفس خورد شده به ان اضافه کنید سپس پیاز رنده فلفل سیاه زرد چوبه رب گوجه ای راکه از قبل با هم مخلوط وسرخ کردیم را به ان اضافه میکیم با این پخت مرغ بوی ضخم نمیدهد و خوشمزه میشود

    • مليكا

      اول پوست مرغ و جدا کنید بعد خوب بشورید بزارید ۱۰ دقیقه اب پز بشه و داخل اب نمک و زردچوبه و زرچوبه بریزید بعد کلا اب و بریزید بیرون و ظرف و بشویید

      داخل قابلمه پیاز ریز شده را با مرغ اب پز شده تف بدید و زردچوبه فلفل قرمز نمک یکم زنجبیل بریزید و اگر دوست دارید رب بریزید و تفت بدید در اخر اب جوشیده تا یکم بالای مرغ بریزید بعدش ابلیمو و یکم زعفران بریزید و یک حبه سیر رنده شده روی مخلوط بریزید بزارید اب جوش بیاد بعد زیر قابلمه رو کم کنید و درب قابلمه رو بگذارید زمانی که مرغ پخته شده و ابش به ته رسید یک قطره گلاب بریزید میشه یک مرغی با طعم مجلسی و لذت بخش و طعم متفاوتی پیدا میکنه موفق باشید

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج