میگو اسکمپی به سبک فرانسوی درست کنید
۲۹۴۹۶۹
۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
۲۲۷۲۸
این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.
وب سایت سوران: این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

مواد اولیه:


  • میگو شش عدد
  • برگ اسفناج 20 عدد
  • برنج یک پرس 100 گرمی
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • کدو یک عدپ
  • کره اب شده ده گرم
  • نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
  • سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
  • سس گرین ده گرم
  • سس اویستر صدف ده گرم
  • کرم خاویار ده گرم
  • ادویه اسموک ده گرم
  • سس خردل بیست گرم
  • روغن زیتون بیست گرم
  • رزماری ده گرم
  • فلفل سیاه ده گرم

طرز تهیه میگو اسکمپی با برنح اسپانیایی(فرانسوی)

طرز تهیه:


1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:49 - 1394/11/19
سس گلوریا
سس گرین
سس اویستر
کرم خاویار
ادویه اسموک
HAHAHAHA
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج