خورشی مخصوص سرزمین پسته
۲۹۵۵۴۱
۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
۱۷۱۵۲
خورش پسته
دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینی‌ها و دسرها را درست می‌کنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است.
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینی‌ها و دسرها را درست می‌کنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است.یک خورش خوشمزه و رسمی که می‌تواند برای ناهار شما انتخاب دلچسبی باشد.

خورش پسته غذای پیشنهادی  دامغانی ها

مواد لازم برای 4  نفر

  •  200 گرم پودر پسته
  • 300 گرم گوشت گوسفندی
  • 1 ق س رب انار
  • یک عدد پیاز
  • به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه:

1. پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

2.  حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.

3.   حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

4. در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده،   به روغن بیفتد.

نکته

 خورش را نباید با افزودن رب انار بیش‌ازحد تیره کرد.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:32 - 1394/12/03
درسته دامغان پسته داره امابه پای پسته های رفسنجان کرمان نمیرسدکه صادراتی هستن انواع پسته کله قوچی -اکبری- احمدآقایی بازهم نام ببرم این خورش هم مثل خورش فسنجان است که ماکرمانی ها چون هم پسته ازشهرخودمان است وهم گردو بامخلوطی ازهردواین خورش رادرست میکنیم البته باگوشت مرغ ویاگوشت چرخی بصورت قلقلی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج