پنه فلورنتین
۲۹۵۶۶
۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴
۷۰۷۸ 
جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی كه به اندازه كافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم.
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها:

مواد لازم:
  •  پنه: به میزان لازم
  •  روغن زیتون: 20 گرم
  •  جعفری خردشده: 20 گرم
  •  خامه: 40 گرم
  •  شیر: 20 گرم
  •  پنیر رنده‌شده: 10 گرم
  •  جعفری تازه: 20 گرم
  •  پنیر پارمزان: به میزان لازم
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی كه به اندازه كافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین می‌كنیم.

پاستا با سبزیجات معطر

سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم‌شکل و رقیق را تشکیل می‌دهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوش‌رنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق‌العاده چشم‌نواز و لذیذ را در اختیار شما می‌گذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد می‌کند.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج