مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: فتوچینی نوعی پاستا است که کم کم دارد در بین غذاهای مان جا می افتد. امروز طرز تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو را به شما آموزش داده ایم. مطمئنم اگر امتحانش کنید جزء غذاهای اصلی تان قرارش می دهید.
1. ابتدا 100 گرم ميگوي ريز را بعد از پاك كردن در تابه حاوي مقداري كره تفت دهيد . به ميگوهاي در حال پخت كمي نمك و در صورت دلخواه ادويه يا پودر پاپريكا بزنيد تا طعم دار شود. يك تكه كوچك زنجبيل تازه را رنده كرده و به ميگو در حال سرخ شدن اضافه كنيد.
2. نصف پيمانه قارچ ريز يا قارچ خرد شده آماده كنيد و در تابه ديگري بريزيد و بعد از اضافه كردن كمي كره و آب ليمو ترش ، روي اجاق قرار دهيد و فقط سه چهار دقيقه تفت دهيد چون قارچ به سرعت مي پزد .
3. حالا قارچ و ميگو را داخل سس سفيد بريزيد و خوب مخلوط كنيد . سس را كمي بچشيد اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل سياه بود ، اين كار را انجام دهيد.
4. 150 گرم پاستاي فتوچيني يا همان نواري را در قابلمه اي حاوي مقداري آب در حال جوش 15 دقيقه بپزيد و آبكش كنيد؛ سپس سس سفيد را آماده كنيد ..
5. پاستا را در ظرف مورد نظر براي سرو ريخته و روي آن سس مخلوط با قارچ و ميگو را بريزيد وروي آن جعفري تازه بگذاريد و سروكنيد.