تجربه‌ای خوشمزه با کیک ماگما
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۰۰۷۰۱
۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
۲۲۴۱۸
این کیک مزه خیلی عالی دارد و داخلش پودینگی دارد و با سس روی کیک باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد.
وب سایت دکتر سلام: این کیک مزه خیلی عالی دارد و داخلش پودینگی دارد و با سس روی کیک باعث شده که این کیک طعم متفاوتی داشته باشد.

کیک ماگما

مواد لازم:
  • پودینگ آرد 2 قاشق
  • وانیل ب . م . ل
  • نشاسته 3 قاشق سرپر
  • شیر 4 لیوان
  • شکر 4 قاشق
  • کره 1 قاشق
برای کیک:
  • شیر 1 لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • وانیل ب . م . ل
  • بکینگ پودر ب . م . ل
موادلازم برای سس:
  • شکلات تلخ 160 گرم
  • خامه 1 پاکت
من بجای سس شکلاتی از سس میوه آماده استفاده می کنم.

طرز تهیه :

1- ابتدا پودینگ را درست می کنیم بدین طریق که در یک قابلمه شیر, آرد, نشاسته, شکر و وانیل را می ریزیم خوب مخلوط کرده در حرارت قرار می دهیم و تا وقتی بجوشد مرتب هم میزنیم در آخر کره را می ریزیم و می گذاریم سرد شود حالا کیک را درست میکنیم: تخم مرغ, شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم و تا وقتی سفید شود هم میزنیم رویش شیر و روغن مایع م یریزیم و به مخلوط کردن ادامه می دهیم.

2- آرد, وانیل و بکینگ پودر را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم آرد را کم کم بریزید حالا در قالب کیک گرد چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم رویش پودینگ سرد شده را می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد حالا کیک را سر کرده و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

3- برای درست کردن سس خامه را در قابلمه ریخته و تا وقتی به دمایجوش برسد در حرارت بماند داخلش شکلات تلخ را ریخته تا ذوب شود حالا کیک را از یخچال در آورده و رویش سس شکلاتی را ریخته و برش میزنیم من در ایتجا از سس میوه ای استفاده کردم

طرز تهیه سس میوه: 1 لیوان میوه یخ زده را با 2 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید و در میکسر بزنید تا یکدست شود سپس این سس را روی دسر بریزید و سرو نمایید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
خرید باکس 2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
زمردی_فوتر اصلی
آیلین_تزریق چربی
شاخه نبات_ فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر