شیرینی نوروزی (2): بیسكویت بدون شکر
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
لاله زار مال_4
شیرآلات زمانی_2
ادیب_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۰۰۷۹۰
۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۴
۱۹۸۳۰
دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.
مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است.


بیسكویت بدون شكر

مواد لازم:

  •     آرد: 225 گرم
  •     مارگارین: 125 گرم
  •    پودر شكر رژیمی (اسپارتام): 30 گرم
  •     زرده تخم‌مرغ: یك عدد
  •     آب سرد: دو قاشق غذاخوری
  •     وانیل: یك دوم قاشق چایخوری

مواد میانی

  •     خرمای هسته گرفته: 300 گرم
  •     آب جوش: 200 میلی لیتر
  •     پودر هل: 2 قاشق چایخوری
  •     پودر گردو: 100 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخم‌مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌كنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.

2. خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال  قرار می‌دهیم.

3. پس از این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌كنیم.

4. با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسكویت دایره‌ای را یك بار مهر می‌زنیم.

5. بیسكویت‌ها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

طرز تهیه مواد میانی:

1. مدت پخت این بیسكویت حدود 20 دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار می‌گذاریم تا سرد شود.

2. ابتدا خرما را كاملا ریز خرد می‌كنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را می‌پزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌كنیم.

3. این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Canada
16:07 - 1394/12/20
آسپارتام مخرب سلامتی و سرطان زاست، استویا رو جایگزین کنید لطفا( stivia)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
سفیر بار ساقدوش_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
ترجمه زندگی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیان طب - فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
تنورستان_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی بانو_فوتر