بستنی با نان شکلاتی برای آغاز روزهای گرم
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_3
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_4
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۳۰۲۸۶۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۱
۱۹۱۲۳
حالا که داریم به روزهای گرم نزدیک می شویم، کم کم خورن بستنی هم دوباره روی بورس می آید. طرز تهیه نوعی نان شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که با بستنی خیلی می چسبد.
وب سایت آشپز باشی: حالا که داریم به روزهای گرم نزدیک می شویم، کم کم خورن بستنی هم دوباره روی بورس می آید. طرز تهیه نوعی نان شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که با بستنی خیلی می چسبد.

بستنی با نان شکلاتی (برای ولنتاین)

مواد لازم:
  • دو و سه چهارم پیمانه  آرد
  • ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو
  • دو و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
     
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک 
  • ۱۷۰ گرم کره 
  • ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • ۲ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ لیتر بستنی   
1. برای آماده کردن نان بستنی، در ظرفی آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

2. در ظرفی دیگر، کره (به دمای محیط)، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا خامه ای شوند. تخم مرغ و شیر را به آن ها اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و با درجه پایین همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند.

3. خمیر را به دو قسمت کنید. آن ها را باز کنید . هر کدام را در کیسه ی نایلونی بپیچید و به مدت 1 ساعت تا سفت شود در یخچال بگذارید.

4. از قبل، فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را بر روی آن پهن کنید. خمیر را به پهنای 3 میلی متر باز کنید(هر از گاهی خمیر را با کاردک از سطح کار جدا کنید). آن را با قالب طرح قلب (6 یا 7 سانتی متری) برش دهید. خمیر ها را جفت قالب بزنید.

5.در سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. قلب ها را در آن بچینید و برای حدود 30 دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید. با چنگال روی تمام سطح قلب ها را سوراخ کنید و آن ها رابرای 12 تا 15 دقیقه تا سفت شوند، در فر بپزید. اجازه دهید تا در سینی فر خنک شوند و سپس آن ها را روی توری قرار دهید.

6. بر روی نیمی از بیسکویت ها، با قاشق به پهنای حدود یک سانت و نیم بستنی قرار دهید و بیسکویت جفت را به سمت بالا بر روی آن بگذارید. آن ها را فوراً در فریزر بگذارید تا سفت شوند و سپس آن ها را سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
دکتر نائبی_4
سفیر بار ساقدوش_4
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نائبی_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
پارسیان طب - فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر لاجوردی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
اورانوس_فوتر2
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
فنی آتل_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیان طب - فوتر
روشا فارمسی_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر