بستنی با نان شکلاتی برای آغاز روزهای گرم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
ریزخور_3
کلاسینو_3
دکتر نداف کرمانی 3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۰۲۸۶۸
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۱
۱۹۰۸۰
حالا که داریم به روزهای گرم نزدیک می شویم، کم کم خورن بستنی هم دوباره روی بورس می آید. طرز تهیه نوعی نان شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که با بستنی خیلی می چسبد.
وب سایت آشپز باشی: حالا که داریم به روزهای گرم نزدیک می شویم، کم کم خورن بستنی هم دوباره روی بورس می آید. طرز تهیه نوعی نان شکلاتی را به شما آموزش می دهیم که با بستنی خیلی می چسبد.

بستنی با نان شکلاتی (برای ولنتاین)

مواد لازم:
  • دو و سه چهارم پیمانه  آرد
  • ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو
  • دو و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
     
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک 
  • ۱۷۰ گرم کره 
  • ۳/۴ قاشق چای خوری وانیل
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • ۲ عدد بزرگ تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱ لیتر بستنی   
1. برای آماده کردن نان بستنی، در ظرفی آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

2. در ظرفی دیگر، کره (به دمای محیط)، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا خامه ای شوند. تخم مرغ و شیر را به آن ها اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. ترکیب آرد را به آن ها اضافه کنید و با درجه پایین همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند.

3. خمیر را به دو قسمت کنید. آن ها را باز کنید . هر کدام را در کیسه ی نایلونی بپیچید و به مدت 1 ساعت تا سفت شود در یخچال بگذارید.

4. از قبل، فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را بر روی آن پهن کنید. خمیر را به پهنای 3 میلی متر باز کنید(هر از گاهی خمیر را با کاردک از سطح کار جدا کنید). آن را با قالب طرح قلب (6 یا 7 سانتی متری) برش دهید. خمیر ها را جفت قالب بزنید.

5.در سینی فر، کاغذ روغنی پهن کنید. قلب ها را در آن بچینید و برای حدود 30 دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید. با چنگال روی تمام سطح قلب ها را سوراخ کنید و آن ها رابرای 12 تا 15 دقیقه تا سفت شوند، در فر بپزید. اجازه دهید تا در سینی فر خنک شوند و سپس آن ها را روی توری قرار دهید.

6. بر روی نیمی از بیسکویت ها، با قاشق به پهنای حدود یک سانت و نیم بستنی قرار دهید و بیسکویت جفت را به سمت بالا بر روی آن بگذارید. آن ها را فوراً در فریزر بگذارید تا سفت شوند و سپس آن ها را سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
دکتر نائبی_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
زمردی_فوتر اصلی
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو