پرتقالی شوید!
۳۰۶۳۸۶
۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰
۱۹۴۷۵ 
کاپ کیک پرتقالی با رویه وانیلی
یکی از موادی که به کیکمان طعم خوبی می دهد، پرتقال است. امروز طرز تهیه کاپ کیک پرتقال را به شما آموزش می دهیم که یک کرم وانیلی در روی آن، طعم حیرت انگیزی به آن بخشیده است.
وب سایت سوران: یکی از موادی که به کیکمان طعم خوبی می دهد، پرتقال است. امروز طرز تهیه کاپ کیک پرتقال را به شما آموزش می دهیم که یک کرم وانیلی در روی آن، طعم حیرت انگیزی به آن بخشیده است.

طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی

مواد اولیه :

  • آرد 2لیوان
  • شکر 1لیوان
  • تخم مرغ 2عدد
  • کره نصف لیوان
  • بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
  • نمک 1چهارم قاشق چایخوری
  • آب پرتقال 1چهارم لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) 1قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1تا2قطره
مواد کِرِم مخصوص :
  • پنیر خامه ای 1سوم لیوان
  • پودر قند 2لیوان
  • عسل 2قاشق چایخوری
  • کره 2قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل 1تا2قطره
  • نمک 1هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه :

1.ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

2.آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را 2تا3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

3.قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا 2سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای 180درجه داغ شده است به مدت 15تا25دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.

طرز تهیه کِرِم مخصوص:

1.پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

2.همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.

3.وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:38 - 1398/09/24
برنامه خوب است
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج