24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
لایکو_4
کتاب لند_4
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۰۶۸۳۸
۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
۲۴۷۸۵
بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید.
مجله آشپزی مثبت - الهام کاظمی: بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی  گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. این تابلویی است که هر ساله خداوند با دست و دلبازی تمام برای ما ساکنین این کره خاکی به تصویر می‌کشد تا به ما بیاموزد برای شروع باید مثبت بود، شاد بود... و گل‌گلی بود .

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید. در این مطلب تمام شیرینی‌های پیشنهادی، قالبی گل‌گلی دارند علاوه بر اینها هم ایده‌های تزیین چند مدل غذا و حتی وعده غذایی با تم گل ارائه شده است که به شما برای رسیدن به این فضا کمک می‌کند.

كوكي كره‌اي

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم برای کوکی کره‌ای

  • ١٤٠ گرم كره             
  • ٨٠ گرم پودر شكر    
  • ١ عدد تخم‌مرغ          
  • ٢٠٠ گرم آرد                 
  • 8  /1 ق م وانيل                      

طرز تهیه:

1.  كره و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن برقي به مدت يك دقيقه بزنيد. تخم‌مرغ و وانيل را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

2.   آرد را آرام آرام به مواد اضافه كنید و با دست مخلوط کنید تا خمير لطيفي به دست آید. خمير را با وردنه روی سطح صاف و آردپاشی شده‌ای به ارتفاع 3 میلی متر باز کنید. خمیر را با قالب شيريني دلخواه قالب بزنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

3.   فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقيقه روشن کنید تا گرم شود. شیرینی‌های قالب خورده را روی سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید.

4.   سینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید و ١٠ تا ١٥ دقيقه صبر کنید. سپس سینی را بیرون آورید و صبر کنید تا کوکی‌ها خنک شوند.



آيسينگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • ١ عدد سفيده تخم‌مرغ      
  • ٨٠ گرم پودر شكر            
  • 8  /1 ق م وانيل
   
 
روش کار:
             
1. ابتدا سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفيده كمي فرم بگيرد.

2  پودر شكر را قاشق قاشق به سفيده اضافه كنيد. وانيل را هم بيفزاييد و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا فرم بگيرد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

براي تزیين کوکی‌ها به دو نوع غلظت نياز داريد:

غلظت فلودينگ: براي اينكه آیسینگ شما به اين غلظت برسد، كمي آب به آيسينگ اضافه كنيد تا حدي كه به غلظتي شبيه به غلظت شامپو برسيد. از آیسینگ نوع فلودينگ براي پوشش دادن سطح بيسكويت استفاده مي‌شود.

غلظت پايپينگ: براي انداختن خط و طرح روي بيسكويت‌ها به اين غلظت نياز داريد كه بايد شبيه به غلظت خمير دندان باشد. پس خيلي با احتياط آب را اضافه كنيد..

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

براي رنگ كردن آیسینگ بهتر است اول رنگ مورد نظر را با آيسينگ ترکیب کنید تا به حد دلخواهتان برسد، بعد آيسينگ را رقيق كنيد زيرا گاهي اضافه کردن رنگ باعث رقيق شدن آيسينگ مي‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)



نقاشی روی روکش
آیسینگ

1.  ابتدا آیسینگ رنگ شده را در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف را به اندازه مناسب برش بزنید. آیسینگ با رنگ دلخواه را با غلظت فلودينگ روی سطح كوكي بریزید تا همه سطح را پوشش دهيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

2.   تا آيسينگ سطح بیسکویت خشك نشده با رنگ دلخواه نقطه‌هايي روي آن بگذارید. حتی می‌توانيد از چند رنگ برای خالدار و در ادامه گل‌دار کردن کوکی استفاده كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

3.   حالا با خلال دندان از يك نقطه شروع كنید به طرح دادن به خالها تا شبیه به گل شوند. به این صورت که با نوک خلال دندان رنگ هر خال را حول يك محور دايره‌اي به صورت حلزوني هدايت کنید تا خال تبدیل به یک غنچه شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

4.   براي برگهاي گل هم خلال دندان را به كمي رنگ سبز آغشته کنید و با یک اشاره کوچک روی آیسینگ کنار گل طرح برگ را ایجاد کنید. البته مي‌توانيد همین کار را با آيسينگ سبز انجام دهید به این صورت که یک خال با آیسینگ سبز کنار گل بیندازید و بعد با خلال دندان به آن فرم برگ بدهید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای خالدار کردن کناره‌های کوکی ابتدا صبر کنید تا آیسینگ روی سطح کاملا خشک شود و  بعد با آیسینگ با غلظت پایپینگ که در قیفی با سر بریده شده خیلی کوچک ریخته‌اید، نقطه‌ها را بگذارید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)



توری بافی باآیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

1.  ابتدا آیسنگ های با رنگ دلخواه و غلظت پايپينگ را در قیف بریزید و به اندازه مناسب نوک قیف را ببرید. با دقت خط هایي موازي روی سطح دلخواه بکشید. تا خط هاي كشيده شده كاملا خشك ‌شوند شما می توانید سمت ديگر كوكي را تزیين كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

2. بعد از اينكه از خشك شدن خط‌هاي عمودي اطمينان پيدا كرديد شروع کنید به کشیدن خط هاي افقي. در آخر بعد از خشك شدن كامل خط‌ها روزنه‌ها را با رنگ دلخواه پر كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای این که خطهایتان نازک و تورتان ظریف‌تر و زیباتر شود، سر قیف را خیلی کوچک برش بزنید تا مقدار آیسینگ خیلی کمی از آن بیرون بیاید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)



طرح گل روی آیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

از تكنيك نقاشي مي‌توانيد بعد از خشك شدن كامل سطح آيسينگ استفاده كنيد. به اين صورت كه ابتدا روی کوکی با آیسینگ رنگ دلخواه یک رنگ زمینه بکشید. (سطح کوکی را با آن پوشش دهید). بعد از اینکه سطح کوکی خشک شد، رنگ دلخواه را با آب رقيق كنید و  روي آيسينگ به نقاشي بپردازيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

- نكته مهم در این تکنیک اين است كه نبايد رنگ را زياد رقيق كنيد زيرا آيسينگ با آب حل ‌شده،  سطح كار سوراخ مي‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

- براي تزیين کوکی‌ها با آيسينگ بهتر است آنها را از روز قبل درست كنيد. کوکی‌های تزیین شده با آیسینگ را می‌توانید تا مدت ها در ظرف در بسته در جای خشک و ترجیحا خنک نگه داری کنید.



ایده های دیگر برای گل کاری!

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

ادامه دارد ...
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
03:32 - 1394/12/28
بعد اون همه حمالی خونه تکونی همین مونده شیرینی عید رو هم خودمون درست کنیم
خانمهای محترم از بشور بساب و اشپزخانه در بیایید و یه کم نفس بکشید و به خودتون برسید عید شده روح و جسمتون رو استراحت بدید و تازه کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر