شیرینی پستهای با روکش شکلات
یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

- 50 گرم شکلات سفید
- 100 گرم کنسرو شیرعسلی
- 50 گرم پودر قند
- 130 گرم پودر پسته
- 1.4 ق چ پودر هل
- 150 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
۲. خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینیهای قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.
ارسال نظر