کتلت لندنی
۳۰۷۲۹
۲۶ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱
۱۳۸۶۰ 
سیب‌زمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود...
برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر

  •   سیب‌زمینی آب‌پز: 400 گرم
  •   كره: 20 گرم
  •   شیر: یك‌چهارم پیمانه، 60 میلی‌لیتر
  •   كلم سفید: 200 گرم، خلالی ریز
  •   تخم‌مرغ: یك عدد
  •   پنیر گودا: 100 گرم، رنده شده
  •   نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  •   آرد: به میزان لازم
  •   روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:


 1 - سیب‌زمینی را تا داغ است با كره و شیر مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل روی آن  بپاشید و كنار بگذارید تا سرد شود.


2 - پوره سیب‌زمینی را با كلم سفید، تخم‌مرغ و پنیر كاملا مخلوط كرده و نمك و فلفل روی آن‌ را اندازه كنید. مایه را به 8 قسمت تقسیم كرده و با دست به آن شكل داده و كف یك سینی كه نایلون پهن كرده‌اید قرار دهید. سینی را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سفت‌شده و فرم بگیرند.


3 - روغن را در یك تابه روی شعله متوسط داغ كنید. كوكوها را به‌آرامی در آرد زده و هر طرف آن را 4-3 دقیقه در روغن سرخ كنید. هنگامی كه روی آن برشته و طلایی شد، از روغن خارج كرده و با قارچ سرخ‌كرده و نان سرو كنید.


نکات آشپزی

  •  می‌توانید پنیر را حذف كنید.
  •   در صورت تمایل، كمی پیاز ساطوری در روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و به مایه اضافه كنید.
  •   با جایگزین‌كردن كلم سفید پخته، كلم بروكلی و سایر سبزی‌ها  به جای كلم، طعم‌های جدیدی را تجربه كنید.


فوت آشپزی


اگر كلم را ساطوری كنید، می‌توانید كوكوها را به شكل گلوله‌های گردویی درآورده و بعد از سرخ كردن و در كنار مرغ یا گوشت به عنوان همراه غذا سرو كنید.

برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج