با آجیل عیدتان این خورش را درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
ریزخور_4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۰۸۳۱۶
۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۹
۲۱۸۲۷
خورش مرغ و مغزها برای تمام گروه های سنی به جز افرادی که حساسیت به آجیل ها دارند مناسب است. به جای آن ها از حبوبات می توانند استفاده نمایند.
وب‌سایت آوای سلامتی: خورش مرغ و مغزها برای تمام گروه های سنی به جز افرادی که حساسیت به آجیل ها دارند مناسب است. به جای آن ها از حبوبات می توانند استفاده نمایند.

مواد لازم جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

  •  روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  •  پیاز خرد شده : 1 عدد
  •  پودر زیره : 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل : نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سبز خرد شده : 2 عدد
  • سینه مرغ تکه تکه شده : 100 گرم
  • آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری
  • کره کنجد شیرین نشده : 3 قاشق غذاخوری
  •  آب مرغ : 450 میلی لیتر
  •  مخلوط آجیل خام خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : 3 حبه
  • پوره گوجه فرنگی : 1 لیوان
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

خورش مرغ و مغزها

طرز تهیه خورش مرغ و مغزها :

1. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید . سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط نموده و برای تزیین کنار بگذارید .

2. پیاز را در قابلمه تفت دهید و تکه های مرغ را به آن اضافه و به مدت 4 دقیقه سرخ نمایید و در ظرفی جداگانه بریزید .

3. در همین ظرف کره کنجد , آجیل های خرد شده و آرد را روی حرارت به آرامی مخلوط نمایید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی , جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید . اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل گردد .

4. پس از پخت خورش مرغ و مغزها را در ظرف مخصوص سرو ریخته و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه خورش مرغ و مغزها :

آجیل ها منابع غنی پروتیین گیاهی , ویتامین های B6 , B3 , C , E است . خورش مرغ و مغزها شبیه خورش های تایلندی است و به همراه برنج و سالاد سبزیجات سرو می شود . حتما سیر و فلفل را تفت دهید تا مواد موثره آن خارج شود . برای دوباره گرم نمودن خورش مرغ و مغزها آن را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و با بالاترین درجه به مدت 8 دقیقه گرم نمایید .
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
08:08 - 1394/12/27
والا آجیل عید ما به این مراحل نمی رسه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شاخه نبات_ فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_تزریق چربی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر