مارمالاد گل‌محمدی
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
سمپاشی امحا_1
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
سمپاشی امحا_3
فرش مرتضوی_ 4
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
سمپاشی امحا_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۰۹۷۳
۰۴ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۰
۱۱۱۱۱
گلبرگ‌ها را داخل یك ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری كه روی گل‌ها را بپوشاند....

برترین مجله اینترنتی ایران



 برترین ها:

مواد لازم:
  •  گل‌محمدی خشك: 50 گرم
  •  آب سرد: به مقدار لازم
  •  یخ: 3 كیلوگرم
  •  شكر: یك كیلوگرم
  •  آب برای پختن مارمالاد: 2 لیوان
  •  گلاب: یك لیوان
  •  رنگ خوراكی صورتی: 2 قطره
روش تهیه:

1 - گلبرگ‌ها و كاسبرگ‌های گل‌محمدی را جدا كنید.

2 - گلبرگ‌ها را داخل یك ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری كه روی گل‌ها را بپوشاند.

3 - به اندازه یك كیلوگرم از یخ را اضافه كنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت داخل آب باقی بماند.
4 - گلبرگ‌ها را نیم‌ساعت به نیم‌ساعت زیر و رو كنید تا گلبرگ‌های رویی خشك نشود.

5 - در این مرحله گلبرگ‌ها را داخل آبكش بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید سپس دوباره داخل ظرف ریخته و دوباره آبكش كنید و زیر آب سرد بگیرید. این عمل را دو تا سه بار تكرار كنید و هر بار اجازه دهید گلبرگ‌ها یك ساعت داخل ظرف باقی بماند و بعد دوباره آنها را آبكش كرده و زیر آب سرد بگیرید.

6 - بعد از دو، سه بار شست‌وشو با آب سرد گلبرگ‌ها را داخل ظرف مسی بریزید و 2 لیوان آب را هم به آنها اضافه كنید.

7 - در این مرحله اجازه دهید به مدت 40 دقیقه و با حرارت ملایم پخته شود.

8 - بعد از پخت بگذارید مارمالاد شما سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل مخلوط‌كن بریزید و خوب مخلوط كنید.

9 - بعد از مخلوط شدن، تركیب را دوباره داخل ظرف بریزید و شكر را همراه یك لیوان گلاب به‌آن اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید.

10 - سپس مارمالاد را به مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.

11 - بعد از اینكه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یك ساعت بپزد.

12 - بعد از پخت یك پارچه سفید نخی را مرطوب كنید و در قابلمه را داخل آن بپیچید و به حالت دم‌كنی روی قابمله بگذارید تا یك ساعت دیگر هم بپزد.

13 - بعد از پخت یك ساعته حرارت را خاموش كنید و بگذارید تا مارمالاد كاملا خنك شود.

14 - در مرحله آخر رنگ خوراكی را به مارمالاد اضافه كنید.

نكته:


 برای هم زدن مربای مارمالاد حتما از قاشق‌های چوبی استفاده كنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمی‌كند.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش ریحان 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
چوب و هنر _فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
چوب و هنر _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
استیل رگال_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر