طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار
۳۱۲۶۶۳
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
۲۳۵۸۷
رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود.
وب سایت سوران: رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود.

طرز تهیه رولت گوشت با پنیر چدار

مواد اولیه :

  • آرد 220 گرم
  • بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن (روغن جامد) 1/3 فنجان
  • شیر 3/4 فنجان
  • گوشت قرمز (پخته و خرد شده) 225 گرم
  • پنیر چدار (رنده شده) 3/4 فنجان

طرز تهیه:


1. داخل یک کاسه، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و روغن جامد خرد شده را اضافه کنید و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و روی سطح آرد ریخته قرار دهید و 6 تا 8 بار ورز دهید و به شکل مستطیل 25 در 40 سانتیمتری در بیاورید و روی آن گوشت و پنیر را پراکنده کنید.

2. بعد مستطیل را لوله کنید و از عرض به 15 تکه تقسیم کنید و هر کدام را از سمت برش خورده داخل قالب مافین قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید و بپزید تا طلایی شوند و بعد گرم سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج