نکات اساسی برای درست کردن جوجه کبابِ عالی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۱۳۰۶۲
۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳
۸۷۲۲۹
شاید ساده به نظر برسد اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.
وب‌سایت آکا ایران: شاید ساده به نظر برسد اما نکاتی دارد که رعایت کردن آن جوجه کباب های خانگی را بسیار بسیار لذیذ می کند بدون اینکه گوشت آن سفت شده آیا بی مزه باشد.

جوجه کباب خوشمزه را فقط با این نکات میل بفرمایید

نکته ی اول
در مورد آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه را سفت می کند. حذف آن هم جوجه را بی مزه می کند. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه ی نیم پز شده هم به اندازه ی کافی به آن طعم و مزه نمی دهد و باید همراه این مواد بماند تا طعم بگیرد.

خوب پس چه کار کنیم که هم گوشت سفت نشود و هم به اندازه ی کافی طعم بگیرد.

ما باید دور تا دور جوجه ها را با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر ماندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کند در عین حال حسابی طعم دار شود.

نکات اساسی درست کردن جوجه کباب

پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک به آن روغن مایع (نه کره توضیح می دهم) اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا جوجه ها با روغن پوشیده بشوند بعد آبلیمو و نمک اضافه می کنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ی ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد.

کره هم چون در اثر سرما سفت می شود حتی اگر آن را ذوب کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت می شود و جوجه ها خوب کاور نمی شوند و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت می شود برای این قسمت توصیه نمی شود. اما در آخر می توانید برای عطر و طعم بیشتر به آن ۱ قاشق غذاخوری کره ی مذاب اضافه کنید.

نکته ی دوم در مورد شیوه ی خرد کردن پیاز هست. بعضی افراد پیاز را رنده می کنند تا تکه های جوجه را خوب بپوشاند. بعضی هم پیاز را داخل خرد کن یا بلندر له می کنند تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند.

به نظر من این روش غلط است، چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده شود به تکه های جوجه می چسبد و جدا نمی شود. بعد که ما روی حرارت کباب می کنیم این پیاز ها سریع می سوزند و ما گمان می کنیم رنگ جوجه عوض شده و پخت آن کافی است.

در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث می شود پخت را متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزد و همچنین پیازهای سطح جوجه بسوزند و تلخ شوند.

اگر پیاز را به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمان یک کاور تلخ و سوخته ی پیازی و گوشتی نپخته داریم.

پس رنده و له کردن پیاز ممنوع بهترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردن آن هست.

نکات اساسی درست کردن جوجه کباب

نکته ی بعدی
در مورد زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران آن هم به مقدار زیاد دارد.

منتها مشکلی که وجود دارد این است که ما زعفران دم کرده (یا به اصطلاح آب زعفران) را به جوجه ها اضافه می کنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخل آن ریختیم طعم زعفران می گیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته می شود که به نظر من خسارت است. خوب پس چه کار می کنیم؟

قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و …) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم کرده اضافه می کنیم و به مدت ۱ ساعت (یا بیشتر) استراحت می دهیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد به آن سایر مواد را اضافه می کنیم.

نکته ی آخر
هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که ناپسند است. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته می شود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوی آن کمک شایانی می کند. این مورد کاملا سلیقه ای است اما ادویه های پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مانده! توضیح می دهم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

و یک نکته هم که حتما خودتان خوب می دانید این است که به صورت کلی هر نوع ادویه ای را دقیقا در همان لحظه ی مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمانند به سرعت بو و طعم خودشان را از دست می دهند.

این یک قانون کلی است. هل، زعفران، فلفل سیاه، تخم گشنیز. و هر ادویه ی دیگری را دقیقا در همان لحظه ی استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین میزان بو و طعم را داشته باشیم.

نکات اساسی درست کردن جوجه کباب

پس مراحل کار مزه دار کردن جوجه کباب به این شکل است :
اول به تکه های جوجه ی خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران ۱ ساعت بماند.
بعد به آن روغن مایع اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شوند.

بعد به آن آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه می کنیم مجددا یک ساعت استراحت می دهیم و در نهایت به آن پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه می کنیم حداقل برای مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال به آن استراحت می دهیم تا حسابی مزه بگیرد.

بعد هم روی شعله ای یکنواخت و متوسط ( و از آن بهتر زغال سرخ) کبابشان می کنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه ی کبابی سرو می کنیم.

نکته :


(پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل ۴ ساعت زمان لازم است. بهتر است برنامه ریزی کنیم تا زمان کم نیاوریم).
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 7
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:06 - 1395/01/17
باسلام بسیارخوب بودتجربه بنده ثابت کرذه اگر کره راقبل از درآوردن ازسیخ به تکه های پخته شده آغشته کرد طعم مطبوعی خواهد داشت
Norway
15:28 - 1395/01/17
خیلی خوب و کامل توضیح دادید.
ممنونم
Iran, Islamic Republic of
19:52 - 1395/01/17
اگه داخل موادش 1 قاشق ماست و 1 قاشق سس مایونز هم بریزید معرکه میشه
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1395/01/17
اگه یه ساعن قبل پختن هم یه کیوی روش خرد کنین گوشتتون خیلی نرم و سبک میشه
پاسخ ها
كتي
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
آنزيم كيوي خيلي قوي هست بيش از 5 دقيقه گوشت قرمز يا سفيد بافتشرو كلا خراب مي كنه
Iran, Islamic Republic of
09:08 - 1395/01/18
اضافه کردن خردل بعد از زعفران و قبل از پیاز ، عطر و مزه خوبی به جوجه کباب می دهد.(ضمناً بعداز خلال کردن پیازها و پاشیدن نمک، پیازها را با دست خوب مالش داده و بعد داخل جوجه کباب کنید در این هنگام با اضافه کردن رنده پوست لیموترش یا رنده پوست پرتقال عطر دلپذیری به جوجه کباب خوبی خواهید داد).
Iran, Islamic Republic of
15:46 - 1395/12/22
خیلی عاااااالی بود دست همتون درد نکنه که نظر دادین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
ادیب_1
خرید باکس 1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
ادیب_4
خرید باکس 2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
عارفی_2
دکتر نائبی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2
تنورستان_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
کالازم_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر