۳۱۷۴۴۳
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

داوران خارجی به «دستپخت» می آیند

تهیه کننده برنامه «دستپخت» شبکه یک از حضور داوران خارجی دیگری در این برنامه در سال ۹۵ خبر داد و بیان کرد پخش مسابقه از سه روز در هفته به پنج روز افزایش یافته است.

مهر: شاهرخ امیرمعزی با اشاره به برنامه «دستپخت» که از شبکه یک سیما پخش می شود و به نکات مختلفی در کنار آشپزی توجه می کند، گفت: ما از ابتدای شکل گیری برنامه تصمیم داشتیم همه فاکتورهای ضروری برای چنین برنامه ای را در نظر بگیریم. وی با اشاره به این فاکتورها بیان کرد: یکی از معیارهای اصلی مورد نظر ما محیط زیست بود و براساس آن تفکیک زباله، مصرف آب، برق و گاز را هم در نظر گرفتیم.

مخصوصا از جمله نکات مورد نظر ما مواد دور ریز در برنامه بود. اینکه کسی که آشپزی می کند، دورریز نداشته باشد و یا اگر از مواد اولیه در آشپزی او چیزی باقی ماند به چه شکل از آنها استفاده کند. ما در برنامه «بهونه» نیز که از شبکه سه سیما پخش می شود به این موارد توجه کردیم.

امیرمعزی با اشاره به تیم تحقیقاتی و اتاق فکر این برنامه یادآور شد: تیم اتاق فکر برنامه «دستپخت» از بهمن ۹۳ فعال شد و برنامه شان این بود که روی انواع دستورهای غذایی، فرمول های اجرای مسابقه و همین نکات مطرح شده کار کنند. این تیم تحقیقاتی که شامل هفت نفر می شود، هنوز هم فعال است و ما از تجربیات و دانش آنها در بخش های مختلف طراحی و اجرای مسابقه استفاده می کنیم.

تهیه کننده برنامه «بهونه» با اشاره به یکی از اقدامات این تیم عنوان کرد: یکی از اقدامات اصلی این تیم تهیه دستورهای غذایی است که زمان زیادی را برای آن صرف می کنند، چون باید این دستورها اصل و اورجینال باشند. همانطور که می دانید دستورهای غذایی در طول تاریخ و از شهر به شهر تغییر می کنند و ما به عنوان یک مرجع می خواهیم یک دستور غذایی بومی اصل را معرفی کنیم. وی با اشاره به حضور داوران حرفه ای و بین المللی در این مسابقه اظهار کرد: طبیعتا وقتی صحبت از یک مسابقه خوب می شود داوری هم باید در همان سطح باشد. شرکت کنندگان ما دانش آموزان مدارس آشپزی، دانشجویان دانشگاه های آشپزی و آشپزهای حرفه ای هستند بنابراین ما به داورانی نیاز داشتیم که افرادی با دانش خوب را بتوانند سنجش کنند و خودشان هم حرفه ای باشند. در میان داورانی هم که داریم یک نفر فرانسوی است و چند نفر دیگر هم که ایرانی هستند از موسسات و دانشگاه های معتبر بین المللی فارغ التحصیل شده اند و یا تجربه بسیاری دارند. همچنین داوران ما در جشنواره های خارجی بسیاری هم به عنوان داور حضور داشته اند.

این تهیه کننده برنامه های تلویزیون در ادامه درباره حضور بیشتر داوران بین المللی در «دستپخت» بیان کرد: ما در هر سال یک برنده نهایی انتخاب می کنیم که قرار است به دوره های معتبر موسسات خارجی اعزام شود. هم اکنون ارتباط ما با موسسه «شف کات» The Chef›s Cut برقرار است و برنده سال ۹۴ به این موسسه اعزام خواهد شد که در بیشتر کشورها نمایندگی دارد و به تبع آن قرار است در سال ۹۵ ما هم از داوران و نفرات برگزیده این موسسه استفاده می کنیم.

وی درباره تغییرات ساختاری مسابقه در سال جدید نیز عنوان کرد: مسابقه با همان گروه های ۹ نفره پیش خواهد رفت که البته به جای ۶ روز در ۱۰ روز رقابت می کنند. همچنین فرمول مسابقه حذفی است و بعد از روز سوم به ترتیب در هر روز یک نفر حذف می شود. این کار برای ۱۸ گروه در طول سال تکرار می شود و در نهایت این ۱۸ نفر با یکدیگر رقابت می کنند و ۹ نفر باقی می مانند. این تهیه کننده گفت: هر یک برنامه ما در ۱۰ ساعت انجام می شود و مخاطبان می توانند در ۵۰ دقیقه ببینند. همچنین «دستپخت» پیش از این در سه روز پخش می شد و در سال جدید پنج روز در هفته پخش می شود. این برنامه یکشنبه تا پنجشنبه هر شب ساعت ۱۹:۴۵ روی آنتن شبکه یک می رود.

امیرمعزی در پایان با اشاره به طراحی ها و ساختار این مسابقه که ایده آن به تنهایی به خود «دستپخت» تعلق دارد، بیان کرد: دکور برنامه «دستپخت» توسط تیم برنامه طراحی شده است و از نظر محتوا ما یک مسابقه آشپزی هستیم که فکر نمی کنم ساختارهای این مسابقه از جمله رقابت در طول یک سال در برنامه دیگری وجود داشته باشد

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج