عصرانه بهاری با «کیک قهوه فنجانی»
۳۱۹۲۲۰
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
۲۰۲۷۱
حال که روزها کم کم دارند بلند می شوند باید به فکر خوردن عصرانه های متنوع باشیم. من که خودم عاشق قهوه و نسکافه هستم، ترجیح دادم طرز تهیه کیکی با طعم قهوه را به شما آموزش دهم.
وب‌سایت نمناک: حال که روزها کم کم دارند بلند می شوند باید به فکر خوردن عصرانه های متنوع باشیم. من که خودم عاشق قهوه و نسکافه هستم، ترجیح دادم طرز تهیه کیکی با طعم قهوه را به شما آموزش دهم.


مواد لازم:

  • آرد :                        175 گرم
  • کره:                        115 گرم
  • شکر :                     175 گرم
  • تخم مرغ :                3 عدد
  • قهوه اسپرسو :         5 میلی گرم
  • گردوی خشک شده:  75 گرم
 
مواد لازم برای شربت :

  • قهوه اسپرسوی داغ :  30 میلی گرم
  • شکر                        50 گرم

مواد لازم برای رویه کیک :

  • خامه                         100 گرم
  • شکلات شیری ذوب :   50 گرم
  • گردوی دو نیم شده :    12 عدد
 
طرز تهیه کیک قهوه فنجانی

طرز تهیه :

1- فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید.

2-به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض این که کیک ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن ها بریزید و بگذارید سرد شوند.

3-برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس مواد به دست آمده را روی کیک بمالید و روی آند ها را با گردو تزیین نمایید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج